نماد سایت دریای شرق

خورشت تره کوهی : طرز تهیه خورش سنتی و خوشمزه

خورشت تره کوهی

یک پیاز درشت را نگینی خرد کرده و کمی تفت دهید. اندازه دلخواه گوشت اضافه کرده، تفت داده تا کمی سرخ شود. زردچوبه ، فلفل سیاه، کمی فلفل قرمز را اضافه کنید.

دستور پخت خورشت تره کوهی خوشمزه:

طرز تهیه خورشت تره کوهی :

یک پیاز درشت را نگینی خرد کرده و کمی تفت دهید. اندازه دلخواه گوشت اضافه کرده، تفت داده تا کمی سرخ شود. زردچوبه ، فلفل سیاه، کمی فلفل قرمز را اضافه کنید. لوبیاسفید را که از قبل خیس کرده و آب آنرا عوض کرده ایدبه گوشت اضافه کنید به اندازه لازم آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید گوشت و لوبیا نیم پز شوند. تره خردشده را در روغن کمی سرخ کنید (لازم نیست مثل سبزی قورمه‌سبزی خیلی سرخ شود) یک قاشق پررب گوجه فرنگی اضافه کنید. کمی تفت دهید و به خورش اضافه کنید. چند عدد لیمو عمانی را اضافه کنید . نمک غذا را اضافه کرده و اجازه دهید خوب پخته و جا افتاده شود. در اواخر پخت یکی دو قاشق آبغوره اضافه کنید .


نکته ، درصورت تمایل در اواخر پخت یک عددسیب زمینی خردشده وچند برش گوجه‌فرنگی یا
چند عدد گوجه گیلاسی به خورش اضافه کنید.
نکته،بعضیا تره روسرخ نمیکنن ( اختیاریه) من سرخ میکنم درضمن سبزی این خورش نباید چرخ شود با دست ریز خردکنید.

خروج از نسخه موبایل