نماد سایت دریای شرق

ته چین گوشت و بادمجان : طرز تهیه تهچین خوشمزه و مجلسی

ته چین گوشت و بادمجان

گوشت را با مقداری اب، یک عدد پیاز و کمی زردچوبه و فلفل سیاه بپزید، بادمجون ها رو حلقه حلقه کرده سرخ کنید، برنج را آبکش کرده و کنار بگذارید. برنج کمی سفت تر از حالت معمول

دستور پخت ته چین گوشت و بادمجان با روش آسان:

مواد مورد نیاز:

اموزش اشپزی و طرز تهیه ته چین گوشت و بادمجان مجلسی:

گوشت را با مقداری اب، یک عدد پیاز و کمی زردچوبه و فلفل سیاه بپزید، بادمجون ها رو حلقه حلقه کرده سرخ کنید،
برنج را آبکش کرده و کنار بگذارید. برنج کمی سفت تر از حالت معمول باشد تا موقع مخلوط شدن با مواد ته چین خمیر نشود. تخم مرغ هارا با همزن دستی کاملا هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شود سپس ماست، روغن و کره و زعفران و مقداری نمک و یک قاشق گلاب را افزوده و به آرامی مخلوط کنید .


نیمی از برنج آبکش شده را به مایه ته چین افزوده و به آرامی مخلوط کنید در قابلمه نچسب مقداری روغن ریخته و کمی هم زعفران دم کرده اضافه کنید و نیمی از مایه ته چین را در قالب ریخته و روی آن را با بادمجون سرخ شده و گوشت پخته و زرشک تفت داده بپوشانید و بعد برنج سفید را روی مواد ریخته و با پشت قاشق کاملا صاف کنید. و روی شعله ملایم یک ساعت اجازه دهید تا ته چین کاملا طلایی شود بعد هم در ظرف سرو برگردانده و با زرشک سرخ شده، خلال پسته یا بادام وزرشک تفت داده تزیین کنید.

خروج از نسخه موبایل