نماد سایت دریای شرق

مسقطی شیرازی – آموزش درست کردن مسقطی شیرازی با روش آسان

مسقطی شیرازی

برای درست کردن مسقطی سه پیمانه آب رو با یک پیمانه نشاسته گل و یک و نیم پیمانه شکر مخلوط کنید و خوب هم بزنید . بعد داخل قابلمه مورد نظر بریزید و مدام هم بزنید تا بجوشد بیاید

طرز تهیه مسقطی شیرازی خوشمزه:

اموزش درست کردن مسقطی شیرازی با روش آسان:

برای درست کردن مسقطی سه پیمانه آب رو با یک پیمانه نشاسته گل و یک و نیم پیمانه شکر مخلوط کنید و خوب هم بزنید . بعد داخل قابلمه مورد نظر بریزید و مدام هم بزنید تا بجوشد بیاید


بعداز جوشیدن شعله رو کم کنید. نیم پیمانه گلاب، نیم پیمانه روغن مایع، (اگه ددست داشتید سی گرم کره رو بهش اضافه کنید.) کره برای طعم بهتر مسقطی استفاده میشه و خوب هم بزنید


بعد از بیست دقیقه جوشیدن زعفران رو بهش اضافه کنید و در آخر شعله رو خاموش کنید و به مقدار دلخواه خلال پسته و بادام اضافه کنید. سپس داخل ظرف مورد نظر بریزید و داخل یخچال بگذارید تا ببنده و سپس نوش جان کنید

خروج از نسخه موبایل