نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی + نکات کلیدی

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

مرغ رو خوب بشورید داخل یک قابلمه آب ده دقیقه بجوشونید آبشو دور بریزید، بعد به تمام سطوح مرغ نمک و زردچوبه بزنید. در قابلمه ای روغن بریزید و مرغ ها رو

دستور پخت و طرز تهیه زرشک پلو با مرغ خوشمزه:

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی:

مرغ رو خوب بشورید داخل یک قابلمه آب ده دقیقه بجوشونید آبشو دور بریزید، بعد به تمام سطوح مرغ نمک و زردچوبه بزنید. در قابلمه ای روغن بریزید و مرغ ها رو خوب سرخ کنید. وقتی مرغ ها خوب سرخ شدند از قابلمه خارج کنید. در همان قابلمه پیاز خرد شده را کمی سرخ کنید. رب گوجه فرنگی و فلفل سیاه و آبلیمو رو اضافه کرده و تفت دهید مرغ های سرخ شده رو داخل سس برگردانید در صورت دلخواه چند برش هویج حلقه ای بریزید. از بغل مرغ ها دو لیوان آب اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا به جوش آید. بعد از جوش آمدن شعله را کم کنید و اجازه دهید تا مرغ ها کاملا بپزند. در آخر پخت باید حدود یک لیوان سس باقی مانده باشد. زعفران دم کرده را روی مرغ ها بریزید و پنج دقیقه بعد گاز رو خاموش کنید.


برنج را به روش پلو ساده دم کنید.
زرشک را بشورید، خشک کنید و در تابه ای که کره و روغن مایع ریخته اید تفت دهید. وقتی کمی تفت خورد، کمی شکر اضافه کنید. دقت کنید زرشک نسوزد. موقع سرو برای تزئین از زعفران دم کرده، زرشک تفت داده، خلال پسته یا بادام استفاده کنید.
نکته، مرحله اول که آب مرغ رو دور میریزیم به خاطر بوی زهم مرغ و هورمونیه که در مرغ هست. اگه از مرغتون مطمئن هستید که هورمون نداره این مرحله رو حذف کنید.

خروج از نسخه موبایل