نماد سایت دریای شرق

کیک خیس توت فرنگی : طرز تهیه دسر کیک خیس خوشمزه

کیک خیس توت فرنگی

همه مواد را به جز وانیل در قابلمه بریزید. با هم زدن مداوم آن را بپزید. در آخر، وانیل را اضافه کرده مخلوط کنید و از اجاق بردارید.

رسپی دسر کیک خیس توت فرنگی با روش آسان:

مواد لازم:

برای سس توت فرنگی:

برای کرم شیری:

اموزش درست کردن و طرز تهیه کیک خیس توت فرنگی :


ابتدا کرم شیری را آماده کنید.
همه مواد را به جز وانیل در قابلمه بریزید. با هم زدن مداوم آن را بپزید. در آخر، وانیل را اضافه کرده مخلوط کنید و از اجاق بردارید.
روی آن را با یک لایه فویل بپوشانید و بگذارید خنک شود.
در این فاصله کیک را آماده کنید.
بعد از اینکه تخم مرغ و شکر را خوب هم زدید ، مواد مایع را اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه خوب هم بزنید و سپس مواد خشک را اضافه کنید.


مقدار آرد ممکن است با توجه به وزن تخم مرغ متفاوت باشد.
داخل فر با دمای 180 درجه بپزید.
بالا و پایین فر روشن باشد.
فر 5 دقیقه قبل از اینکه مایع کیک را برای پخت داخل آن بگذارید روشن شود.
بعد از بیرون آمدن کیک ، اجازه دهید 4-5 دقیقه خنک شود.
سپس کیک را با 1 فنجان شیر سرد خیس کنید.


یک بسته کرم شانتی را به کرم شیری که آماده کرده اید و خنک شده اضافه کنید و حدود 5-6 دقیقه به کمک همزن آن را بزنید تا قوام یک دستی پیدا کند و سپس آن را روی کیک بریزید و به کمک لیسک صاف کنید.
برای سس توت فرنگی شکر و توت فرنگی را در مخلوط کن پوره کنید.


نشاسته و آب را داخل ظرفی جداگانه به خوبی مخلوط کنید و پوره توت فرنگی را به آن اضافه کنید و روی اجاق گاز درحالی که مدام هم میزنید بپزید. سپس آن را بدون اینکه خنک شود روی کرم شیری که از قبل روی کیک ریختیم ، پخش کنید. بعد از یک شب نگه داشتن در یخچال ، می توانید آن را به دلخواه تزیین کرده و نوش جان کنید.
میتوانید از کرم شیری که درست کردید مقداری جدا کنید و با آن روی کیک را تزیین کنید.

خروج از نسخه موبایل