طرز تهیه و رسپی پودینگ شکلاتی خوشمزه:
مواد مورد نیاز:
- شیر ۳ لیوان
- نشاسته ذرت ۳ قاشق غذا خوری
- پودر کاکائو مرغوب ۳ قاشق غذاخوری
- شکر ۵ قاشق غذاخوری
- کره ۳۰ گرم
- شکلات تلخ ۷۰ گرم
- نمک سر قاشق چایخوری (برای آزاد شدن طعم شکلات)
رسپی پودینگ شکلاتی با روش آسان و سریع:
شیر، شکر، پودر کاکائو و نشاسته ذرت و نمک را به خوبی مخلوط میکنیم و میذاریم روی شعله، مرتب هم میزنیم، اصلا از هم زدن قافل نمیشیم
وقتی شروع کرد به غلیظ شدن کره و شکلات را اضافه می کنیم و از شعله بر میداریم
دوستان این پودینگ باید غلظتش کمتر از فرنی باشه
توجه کنید ک وقتی سرد شه سفت تر میشه
بعد سرد شدن باید بافت مثل بافت دسر دنت داشته باشه پس خیلی نذارین رو شعله بمونه
خیلی راحته ،کمتر از یک رب وقتتون رو میگیره، حتما درست کنید و لذتشو ببرین
پ.ن: نشاسته ذرت سفیده، بافت نرم و پوکی داره و وقتی بین انگشتاتون میگیرین صدای قیژ قیژ میده همه ی لوازم قنادی ها و هایپر ها دارن
پ.ن ۲: اگه شکلات تلخ دوست ندارین میتونید از هر شکلات مورد علاقتون استفاده کنید، ولی با تلخ یه چیز دیگست