نماد سایت دریای شرق

رسپی پودینگ شکلاتی : آموزش درست کردن دسر پودینگ شکلاتی

رسپی پودینگ شکلاتی

شیر، شکر، پودر کاکائو و نشاسته ذرت و نمک را به خوبی مخلوط میکنیم و میذاریم روی شعله، مرتب هم میزنیم، اصلا از هم زدن قافل نمیشیم

طرز تهیه و رسپی پودینگ شکلاتی خوشمزه:

مواد مورد نیاز:

رسپی پودینگ شکلاتی با روش آسان و سریع:

شیر، شکر، پودر کاکائو و نشاسته ذرت و نمک را به خوبی مخلوط میکنیم و میذاریم روی شعله، مرتب هم میزنیم، اصلا از هم زدن قافل نمیشیم


وقتی شروع کرد به غلیظ شدن کره و شکلات را اضافه می کنیم و از شعله بر میداریم
دوستان این پودینگ باید غلظتش کمتر از فرنی باشه
توجه کنید ک وقتی سرد شه سفت تر میشه
بعد سرد شدن باید بافت مثل بافت دسر دنت داشته باشه پس خیلی نذارین رو شعله بمونه
خیلی راحته ،کمتر از یک رب وقتتون رو میگیره، حتما درست کنید و لذتشو ببرین



پ.ن: نشاسته ذرت سفیده، بافت نرم و پوکی داره و وقتی بین انگشتاتون میگیرین صدای قیژ قیژ میده همه ی لوازم قنادی ها و هایپر ها دارن
پ.ن ۲: اگه شکلات تلخ دوست ندارین میتونید از هر شکلات مورد علاقتون استفاده کنید، ولی با تلخ یه چیز دیگست

خروج از نسخه موبایل