نماد سایت دریای شرق

کباب بادمجان با پوره سیب زمینی + نکات کلیدی

کباب بادمجان با پوره سیب زمینی

اول از همه، بادمجان ها را راه راه پوست گرفته و از وسط برش دهید. داخل آب نمک بزارید. سیب زمینی ها را پوست بگیرید، آنها را به صورت مکعب خرد کرده و بجوشانید.

دستور پخت کباب بادمجان با پوره سیب زمینی خوشمزه:

مواد لازم:

برای پوره سیب زمینی:

برای روی غذا پنیر چدار

سس:

طرز تهیه کباب بادمجان با پوره سیب زمینی :


اول از همه، بادمجان ها را راه راه پوست گرفته و از وسط برش دهید. داخل آب نمک بزارید.
سیب زمینی ها را پوست بگیرید، آنها را به صورت مکعب خرد کرده و بجوشانید.
برای مواد گوشتی روغن را در ظرف مناسب بریزید و پیاز و سیر خرد شده را به مدت 1 دقیقه تفت دهید. فلفل ریز خرد شده را اضافه کرده و کمی بیشتر تفت دهید سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و به مدت 3-4 دقیقه تفت دهید. گوجه فرنگی های پوست کنده و خرد شده را اضافه کنید. در آخر ، نمک ، ادویه ها و رب گوجه فرنگی اضافه شده و زمانی که گوجه فرنگی ها پخته شد از اجاق برداشته میشود.


بادمجان هایی را که در آب نمک خیسانده اید را خشک کنید و در روغن سرخ کنید (این کار را می توانید در فر نیز انجام دهید). بعد از سرخ شدن روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود و سپس در ظرف مناسب فر بچینید. سپس با قاشق کمی روی قسمت میانی بادمجان ها فشار دهید و مواد گوشتی که حاضر کردیم و کنار گذاشتیم را داخل بادمجان ها بریزید سیب زمینی های آب پز شده را داخل ظرفی بریزید و با چنگال له کنید.

کره ، فلفل سیاه ، نمک و شیر را اضافه کنید. قوام باید نه خیلی سخت و نه روان باشد. سیب زمینی له شده را روی مواد گوشتی که روی بادمجان ها ریختیم بریزید و سطح ان را صاف کنید با قاشق. آب داغ و رب گوجه فرنگی را در یک کاسه مخلوط کنید و روی غذا بریزید. در آخ ، روی ان را با پنیر چدار رنده شده پوشانده و در فر از قبل گرم شده با درجه 180 درجه می پزیم تا قهوه ای طلایی شود. نوش جان.

خروج از نسخه موبایل