نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه بورک بادمجان : آموزش درست کردن غذای ترکیه ای

طرز تهیه بورک بادمجان

بادمجان ها را پوست بگیرید، به مدت 15 دقیقه در آب نمک بگذارید و آب آن را کاملاً تخلیه کنید.

دستور پخت و طرز تهیه بورک بادمجان خوشمزه:

مواد لازم:

برای سس:

برای رومال:

طرز تهیه بورک بادمجان با روش آسان:


بادمجان ها را پوست بگیرید، به مدت 15 دقیقه در آب نمک بگذارید و آب آن را کاملاً تخلیه کنید.
فلفل و پیاز را ریز خرد کنید روغن را در تابه بریزید و داغ کنید، پیاز خرد شده را تفت دهید ، نمک و ادویه ها را اضافه کنید و سرخ کردن را ادامه دهید ، فلفل ها را اضافه کنید ، فلفل ها را چند دقیقه تفت دهید و بادمجان ها را اضافه کنید و 2_3 دقیقه بادمجانها را تفت داده و زیر اجاق را کم کرده درب تابه را ببندید و بگذارید به مدت 15 دقیقه دیگر بپزد در این فاصله هر چندبار یکبار مواد داخل تابه را هم بزنید.


یک فیلو را روی پیشخوان بگذارید ، سس را روی آن بمالید ، فیلو دوم را روی آن بگذارید و سس را دوباره بمالید ، آن را به 8 قسمت مساوی برش دهید ، با قاشق چاشنی را بگذارید ، لبه های آن را تا کرده و روی سینی بپیچید.
روی آنها زرده تخم مرغ بمالید ، دانه های کنجد را روی آنها بپاشید ، آنها را با چاقو از وسط برش بزنید.
داخل فر از قبل گرم شده (بالا و پایین) با دمای 190 درجه بپزید تا طلایی رنگ شوند.
نوش جان

برای داخل بورک به جای بادمجان از گوشت یا مرغ نیز میتونید استفاده کنید.

خروج از نسخه موبایل