دستور پخت سوپ ازوگلین ترکی خوشمزه:
مواد لازم:
- 1 فنجان دال عدس (عدس قرمز)
- 2 قاشق غذاخوری برنج
- 2 قاشق غذاخوری بلغور
- 1 پیاز خرد شده
- 1 سیر خرد شده
- نصف قاشق غذاخوری رب فلفل
- نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 قاشق غذاخوری کره 8.5 الی 9 لیوان آب گرم (آب مرغ یا گوشتم میتونید استفاده کنید)
- ادویه ها: 1 قاشق چایخوری فلفل چیلی (مطابق با سلیقه شما) نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز 2 قاشق چایخوری نعناع خشک زیره با نوک 1 قاشق چای خوری (اختیاری) نمک
اموزش اشپزی و طرز تهیه سوپ ازوگلین ترکی با روش آسان:
عدس، برنج و بلغور را جداگانه می شوریم و آبكشی می كنیم. روغن زیتون و کره را در یک قابلمه مناسب بریزید. وقتی روغن ذوب شد ، پیاز را اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه تفت دهید. سپس سیر و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و مدتی تفت دهید. برنج و بلغور را در قابلمه بریزید و 1-2 دور تفت بدید. عدس را نیز در قابلمه بریزید و خیلی کم تفت بدید آب جوشانده داغ به آن افزوده و روی حرارت متوسط بپزید تا نرم شود.
فراموش نکنید که گاهی اوقات هم بزنید. وقتی نرم شد، ادویه ها و نمک را اضافه کنید و 5-6 ثانیه از بیلندر (گوشت کوب برقی) بگذرونید. (این یک موضوع ترجیحی است که از بیلندر استفاده کنید، من این روش رو دوست دارم) شما می تونید با توجه به قوام و چگالی آب گرم اضافه کنید (رقیق یا غلیظ کنید). بعد از جوش آمدن سوپ، از روی اجاق بردارید و نوش جان کنید
هنگام سرو کردن این سوپ از لیمو ترش تازه استفاده کنید.