نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه کیک مارمالادی + نکات کلیدی

طرز تهیه کیک مارمالادی

اول چند تا نکته راجب این کیک بگم اول اینکه هر مارمالادی دوست دارین میتونید بریزید مارمالاد نداشتین مرباتونو پوره کنید .

دستور پخت و طرز تهیه کیک مارمالادی:

اول چند تا نکته راجب این کیک بگم
اول اینکه هر مارمالادی دوست دارین میتونید بریزید
مارمالاد نداشتین مرباتونو پوره کنید .
بازم نشد فقط مربا بریزین.
بازم نه؟ پس فقط کیکشو درست کنید.
قالب مافین ندارین؟
بریزین تو قالب بزرگتر

اموزش درست کردن و طرز تهیه کیک مارمالادی با روش آسان:

یعنی هرجوری هست فقط درست کتید این کیکو و از بافت لطیف و ابریش لذت ببرین، باور کنید یبار درست کنید حتی با نصف دستور دیگه میشه پای ثابت آشپزخونتون

مواد مورد نیاز:

(من نصف رسپی درست کردم)
فر را روی دمای ۱۸۰ درجه روشن میکنیم.
آرد و بیکینگ پودر با هم مخلوط میکنیم.
تخم مرغ،شکر و وانیل را با دور تند همزن حدود ۵ دقیقه میزنیم تا کاملا سفید رنگ و حجیم شود.


شیر و روغن مایع را به ترتیب اضافه و مخلوط می کنیم.
مخلوط آرد و بیکینگ پودر را اضافه و به آرامی با لیسک هم میزنیم .
این مقدار مواد حدود ۱۰ عدد مافین با سایز استاندارد میدهد ،بسته به سایز قالب شما دارد ، دو سوم قالب را از مواد پر میکنیم ، و مارمالاد روش میریزیم و میذاریم تو فر حدود ۲۵ دقیقه تا ۳۰ دقیقه.

پ.ن:حتما یک سوم قالب خالی بذارید چون این مافین ها خیلی خوب پف میکنه و گنبدی شکل میشه ، این رسپی جزو بی نقص ترین رسپی هاست ،پیشنهاد میکنم همین الان با هر مربا یا مارمالادی ک دارین امتحانش کنید

خروج از نسخه موبایل