نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه کیک انجیر : آموزش درست کردن کیک خوشمزه

طرز تهیه کیک انجیر

فر را روی دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید آرد وبیکینگ پودر الک کنید

دستور پخت و طرز تهیه کیک انجیر:

مواد مورد نیاز:

اموزش درست کردن و طرز تهیه کیک انجیر با روش اسان:

فر را روی دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید
آرد و بیکینگ پودر الک کنید
تخم مرغ وانیل و شکر را ۷ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سفید رنگ و حجیم شود
ماست و زعفران را اضافه و ۳۰ ثانیه همبزنید
روغن را اضافه و هم بزنید


مخلوط آرد و بیکینگ پودر و هل و دارچین و جوز هندی را طی ۳ مرحله به آرامی به مواد اضافه و با لیسک یا قاشقچوبی فولد کنید
نیم از مواد را توی قالب ریخته و انجیر نازک حلقه شده را روی مواد بچینید، مابقی مواد را ریخته و انجیر را روی مواد بچینید.
به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه در فر بپزید ( بستگی به قالب و فر دارد مدت زمان پخت) قبلدر آوردن با خلال دندون چک کنبد اگه تمیز در اومد کیک پختست.

پ.ن: اگه دوست دارین میتونید انجیرارو نگینی خورد کنید و با مواد قاطی کنید، ولی حتما لایه اول کف قالب مواد ساده بریزید، چون انجیر ته نشین میشه و میسوزه.

خروج از نسخه موبایل