نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه کیک خوشمزه خرما : دستور پخت کیک با روش آسان

طرز تهیه کیک خوشمزه

ابتدا خرما بدون هسته و پوست کنده شده را با ابجوش و هل مخلوط کرده و چند دقیقه روی حرارت میگذاریم و با کمک پشت چنگال خرما را نرم میکنیم . پودر هل را بهش

اموزش درست کردن و طرز تهیه کیک خوشمزه خرما با روش آسان:

مواد لازم:
۱ پیمانه خرما بدون هسته و پوست کنده
۴ عدد تخم مرغ
۳/۴ لیوان شکر
۲/۵ لیوان آرد
۱ لیوان آبجوش
نصف پیمانه روغن مایع
۱ قاشق غ خ بکینگ پودر
یک قاشق م خ دارچین
۱ قاشق چ خ هل
نصف قاشق چ خ وانیل


مواد لازم برای سس کاراملی:
۱ لیوان شکر
۱۰۰ گرم خامه صبحانه
۵۰ گرم کره
مقداری وانیل

دستور پخت و طرز تهیه کیک خوشمزه خرما:

ابتدا خرما بدون هسته و پوست کنده شده را با ابجوش و هل مخلوط کرده و چند دقیقه روی حرارت میگذاریم و با کمک پشت چنگال خرما را نرم میکنیم. پودر هل را بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا به حالت پوره دربیاید و از روی حرارت برداشته و کنار میگذاریم تا خنک شود.


تخم مرغ هارا، وانیل، شکر را خوب هم میزنیم تا کرمی رنگ شود بعد مخلوط خرما و روغن مایع را بهش اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم. حالا آرد و بکینگ پودر و دارچین را مخلوط کرده و به مایع خرما اضافه میکنیم و همرو مخلوط میکنیم. حالا قالب مورد نظر را چرب کرده و مایع را میریزیم و به مدت ۱ ساعت با دمای ۱۸۰ درجه در فر قرار میدهیم بعد از پختن و کمی خنک شدن سس کاراملی را رویه کیک میریزیم.


طرز تهیه سس کاراملی:
اول شکر را روی حرارت گذاشته تا ذوب شود بعد کره و خامه صبحانه و وانیل را بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت میگذاریم بعد برمیداریم بعد از خنک شدن روی کیک میریزیم.

خروج از نسخه موبایل