نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه قطاب خانگی : آموزش درست کردن شیرینی قطاب

طرز تهیه قطاب

اول زردها را خوب میزنیم بعد گلاب و شیر را اضافه کرده و هم کوچلو میزنیم بعد ارد و بکین پودر را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد بعد

دستور پخت و طرز تهیه قطاب خونگی:

مواد لازم برای قطاب .
زرده تخم مرغ ۲ عدد. گلاب نصف پیمانه. شیر یک پیمانه. آرد به مقدار لازم. بکین پودر ۳ قاشق مربا خوری. روغن برای سرخ کردن.
برای تزیین هم می توانید از پودر پسته و پودر قند استفاده کنید 

طرز تهیه قطاب با روش آسان:

اول زردها را خوب میزنیم بعد گلاب و شیر را اضافه کرده و هم کوچلو میزنیم بعد ارد و بکین پودر را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد بعد این خمیر را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار میدهیم بعد از یک ساعت خمیر را بیرون آورده و پهن میکنیم و با هر قالبی که دوست دارید قالب میزنیم و در روغن سرخ میکنیم و در آخر هم با پودر قند و پودر پسته تزیین میکنیم و با چایی نوش جان میکنیم 

خروج از نسخه موبایل