نماد سایت دریای شرق

شیرینی قرابیه مارمالادی : اموزش درست کردن شیرینی قرابیه

شیرینی قرابیه مارمالادی

برای وسط این قرابیه ها از مربا یا مارمالاد دلخواه استفاده میکنیم. برای تزیین یا از شکلات اب شده و یا از مغز خورد شده پسته یا بادام یا گردو استفاده میکنیم.

اموزش درست کردن و طرز تهیه شیرینی قرابیه مارمالادی با روش آسان:

مواد لازم .
۱۲۵ گرم کره
۱ عدد تخم مرغ
۵ قاشق غ خ پودر قند
نوک قاشق چ خ وانیل
۱ قاشق چ خ بکینگ پودر
ارد به مقدار لازم (حدودا ۲ لیوان)

رسپی شیرینی قرابیه مارمالادی:

برای وسط این قرابیه ها از مربا یا مارمالاد دلخواه استفاده میکنیم.

برای تزیین یا از شکلات اب شده و یا از مغز خورد شده پسته یا بادام یا گردو استفاده میکنیم.

ابتدا در ظرف بزرگی کره آب شده را میریزیم. بقیه مواد به جز آرد حالا همه مواد را مخلوط کرده و بعد آرد را کم کم اضافه کرده تا خمیری یکدست و نرمی بدست آید. بعد با وردنه خمیر را ما بین دو کاغذ روغنی باز کرده و بعد با کارتر دلخواه قالب میزنیم


حالا در سینی فر کاغذ روغنی انداختیم قالب ها را میچینیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه میپزیم. بعد از پخت اجازه میدهیم که خنک شوند. بعد مابین این شیرینی ها مارمالاد یا مربا میزاریم و در اخر با شکلات اب شده تزیین میکنیم و روش مغز گردو میریزیم.

خروج از نسخه موبایل