نماد سایت دریای شرق

دستور پخت گراتن پاستا : طرز تهیه گراتن خوشمزه و آسان

دستور پخت گراتن پاستا

اول پیاز را خرد می کنیم و تفت میدهیم بعد چرخ کرده را اضافه می کنیم و حسابی تفت میدهیم و فلفل دلمه را اضافه می کنیم و تفت میدهیم و بهش نمک و زرد چوبه،

طرز تهیه و دستور پخت گراتن پاستا :

مواد لازم. چرخ کرده یا مرغ پخته ۳۰۰ گرم. پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد. فلفل دلمه خرد شده ۱ عدد. قارچ ۲۰۰ گرم. نمک و ادویه و رب و ادویه آویشن و پنیر پیتزا .

دستور پخت گراتن پاستا با روش آسان:

اول پیاز را خرد می کنیم و تفت میدهیم بعد چرخ کرده را اضافه می کنیم و حسابی تفت میدهیم و فلفل دلمه را اضافه می کنیم و تفت میدهیم و بهش نمک و زرد چوبه، پاپریکا، ادویه کاری و رب بهش میزنیم و تفت میدهیم و بعد قارچ خرد شده را اضافه می کنیم و تفت کوچلو میدهیم چون نباید قارچ آب بندازد و ادویه آویشن را می زنیم و از روی شعله برمیداریم .


حالا توی ظرف مورد نظر اول کمی سس می ریزیم. بعد ۵۰۰ گرم پاستا که توی آب جوش می ریزیم و آبکش می کنیم را مقداری میریزیم و از مایه گوشتی که درست کردیم را روی پاستا می ریزیم و این کار را تا مرحله آخر انجام می دهیم. و در آخر پنیر پیتزا می ریزیم و با قارچ و فلفل دلمه تزیین کرده و توی فر ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت قرار میدهیم و در آخر گریل را روشن کرده تا پنیر کمی طلایی شود

خروج از نسخه موبایل