نماد سایت دریای شرق

دستور پخت خورشت بادمجان : طرز تهیه خورش سنتی و خوشمزه

دستور پخت خورشت بادمجان

اول دو عدد پیاز را رنده میکنیم بعد توی روغن تفت میدهیم بعد بهش گوشت را اضافه می کنیم و تفت می دهیم و بهش ادویه و کمی دارچین و پاپریکا و کمی نمک

طرز تهیه و دستور پخت خورشت بادمجان خوشمزه:

اموزش اشپزی و دستور پخت خورشت بادمجان با روش آسان:

اول دو عدد پیاز را رنده میکنیم بعد توی روغن تفت میدهیم بعد بهش گوشت را اضافه می کنیم و تفت می دهیم و بهش ادویه و کمی دارچین و پاپریکا و کمی نمک و رب اضافه می کنیم و تفت می دهیم و با ۳ لیوان آب میزاریم که بپزد البته بهش دو عدد لیمو عمانی اضافه میکنیم .
حالا نصف لیوان لپه را می شوریم و جدا میپزیم البته من این مدلی درست میکنم .


حالا چند عدد بادمجون را پوست می کنیم و کمی سرخ میکنیم. من بادمجون را درسته سرخ کردم شما به هر شکلی که دوست دارین برش بزنید و بعد این خورشت ما پخت ۱۵ دقیقه آخر بادمجون ها را بهش اضافه میکنیم و اجازه میدهیم که بادمجون ها هم مغز پخت شوند. لپه پخته شده را نیز اضافه کزده و چند دقیقه اجازه میدهیم که بجوشد و دیگه خورشت آماده است. نوش جان 

خروج از نسخه موبایل