نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه فسنجون قلقلی : دستور پخت خورشت خوشمزه + نکات

طرز تهیه فسنجون قلقلی

اول چرخ کرده و پیاز و ارد و ادویه جات را باهم مخلوط می کنیم و مواد را حسابی ورز می دهیم و برای نیم ساعت درون یخچال قرار میدهیم .

دستور پخت و طرز تهیه فسنجون قلقلی خوسمزه:

مواد لازم برای فسنجون قلقلی
۳۰۰ گرم چرخ کرده. یک عدد پیاز رنده شده. نمک و فلفل وزردچوبه و پودر کاری و پاپریکا. ۳ ق غ خ آرد. ۳۰۰ گرم گردو آسیاب شده. به مقدار لازم رب انار. دو لیوان آب. یک عدد پیاز رنده شده. و نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه کمی. چند تیکه یخ .

طرز تهیه فسنجون قلقلی با روش آسان :

اول چرخ کرده و پیاز و ارد و ادویه جات را باهم مخلوط می کنیم و مواد را حسابی ورز می دهیم و برای نیم ساعت درون یخچال قرار میدهیم .


حالا گردو آسیاب شده را با کمی روغن تفت می دهیم و بعد بهش دو لیوان آب اضافه می کنیم و اجازه میدهیم که به آرامی بجوشد و در این مدت چرخ کرده را به صورت قلقلی در آورده و سرخ میکنیم. بعد این سرخ شدن کنار میگذاریم. حالا که نیم ساعت از جوشیدن گردو گذشت یک عدد پیاز را رنده می کنیم و تفت میدهیم و بهش کمی نمک و فلفل و زرد چوبه می زنیم و این را به گردو در حال جوش اضافه میکنیم. حالا بعد از پنج دقیقه قلقلی ها را به گردو اضافه کرده و اجازه میدهیم که با حرارت کم بپزد و در دو مرحله بهش چند عدد یخ اضافه میکنیم تا خورشت ما روغن بیندازد و در اخر رب انار را بهش اضافه کرده و بعد زمان میدهیم که خورشت ما آماده شود و تمام

خروج از نسخه موبایل