نماد سایت دریای شرق

دستور پخت نان زنجبیلی : آموزش درست کردن نون خوشمزه

دستور پخت نان زنجبیلی

ابتدا آرد و پودر زنجبیل و نمک و شکر و پودر خمیر مایع و وانیل را باهم مخلوط کرده و وسط آرد را گود کرده و روغن و ماست و شیر و آب ولرم و تخم مرغ را اضافه کرده و

طرز تهیه و دستور پخت نان زنجبیلی:

مواد لازم:

دستور پخت نان زنجبیلی با روش آسان:

ابتدا آرد و پودر زنجبیل و نمک و شکر و پودر خمیر مایع و وانیل را باهم مخلوط می کنیم و وسط آرد را گود می کنیم و روغن و ماست و شیر و آب ولرم و تخم مرغ را اضافه می کنیم و همه مواد را مخلوط میکنیم تا جایی که خمیر جمع شود به دست نچسبد. بعد خمیر را درون ظرف چرب شده قرار میدهیم به مدت ۲ ساعت استراحت میدهیم.

بعد از ۲ ساعت پف خمیر را می گیریم و کمی ورز میدهیم. به ۸ قسمت تقسیم می کنیم و به هر شکلی که دوس دارید نان ها را درست میکنیم. بعد برای روی این نان ها زرده تخم مرغ ۲ قاشق روغن و کمی زعفران را مخلوط می کنیم و رومالی میکنیم و کنجد میپاشیم. در فر از قبل گرم شده با درجه ۲۰۰ سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه اجازه میدهیم که نان ها بپزد.


نکته. من بعد این که نان ها را از فر در میاورم روی آن ها را کره مالی کرده و توی سفره قرار میدهم که خشک نشود و حسابی نرم می ماند .

خروج از نسخه موبایل