نماد سایت دریای شرق

مربای توت فرنگی خانگی : آموزش درست کردن مربا

مربای توت فرنگی خانگی

مرحله اول توت فرنگی ها رو میشوریم و داخل سبد میزاریم تا آبش کشیده بشه. بعد داخل یه قابلمه یه لایه توت فرنگی میریزیم و یه لایه شکر همینجور تا آخر...

اموزش درست کردن و طرز تهیه مربای توت فرنگی خانگی با روش اسان:

مواد لازم:

رسپی مربای توت فرنگی خانگی:

مرحله اول توت فرنگی ها رو میشوریم و داخل سبد میزاریم تا آبش کشیده بشه.
بعد داخل یه قابلمه یه لایه توت فرنگی میریزیم و یه لایه شکر همینجور تا آخر…
قابلمه رو یه شب تا صبح داخل یخچال میزاریم تا توت فرنگی آب بندازه…
ظهر فردا قابلمه رو روی شعله متوسط گاز میزارم
و اجازه میدم به جوش بیاد. وقتی شروع به جوشیدن کرد روی مربا کف جمع میشه که حتما باید کف‌ها رو جمع کرد تا مربای خوشرنگی داشته باشیم.


حدود چهل و پنج دقیقه زمان لازم داریم تا مربا پخته بشه. در این مدت از بالای سر مربا تکون نخورید که ممکنه سر ریز بشه.
بعد از گذشت نیم ساعت آبلیمو رو اضافه میکنیم تا مربا شکرک نزنه.
بعد گذشت چهل و پنج دقیقه مربای ما آمادست. از صافی ردش میکنیم و شربتش رو جدا میکنم. و دوباره به ده دقیقه شربتش رو میجوشونم تا حسابی قوام بیاد….
به همین راحتی .. به همین خوشمزگی



پ،ن:
اصلا نیازی به اضافه کردن آب نیست چون شکر خودش آب میندازه …
اگه دوست دارید مرباتون مثل بیرون کش دار بشه میتونید وسطهای پخت یه بسته پودر ژله بهش توت فرنگی بهش اضافه کنید…

خروج از نسخه موبایل