نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه کوکو مرغ : طرز تهیه کوکو مرغ خوشمزه و آسان

طرز تهیه کوکو مرغ

کوکویی که از باکو (بادکوبه) جمهوری آذربایجان اومد و تو ایران جاخوش کرد و ماندگار شد و حالا هم به عنوان یک کوکوی اصیل ایرانی پرچمداره

اموزش اشپزی و طرز تهیه کوکو مرغ با روش اسان:

کوکویی که از باکو (بادکوبه) جمهوری آذربایجان اومد و تو ایران جاخوش کرد و ماندگار شد. حالا هم به عنوان یک کوکوی اصیل ایرانی پرچمداره

مواد لازم:

دستور پخت و طرز تهیه کوکو مرغ :

سینه مرغ رو که پختیم ریش ریش میکنیم
سیب زمینی ها رو که سرخ شده و پیاز داغ، دقت کنین پیاز رو زیاد سرخ نکنین که یه مرحله پخت داره و نسوزه که ما مناسب همین کار پیاز داغ آماده کردیم.


همه مواد رو مخلوط میکنیم. بعد آرد و تخم‌ مرغ ها رو هم زرده سفیده جدا تو ظرفی میزنیم و زرده رو با بقیه مواد مخلوط میکنیم. بعد نمک و ادویه کوکو و زعفرون رو اضافه میکنیم. تو ریختن زعفرون دست و دلبازی کنین و بعدش سفیده زده شده خامه ایی رو به آرامی به مواد اضافه می کنیم و در جهت عقربه های ساعت هم میزنیم همه مواد رو. دقت کنین که مواد خنک باشن بعد تو تابه نسوز یا دو طرفه کمی روغن میریزیم‌. داغ که شد مواد رو اضافه میکنیم کمی با قاشق فشار میدیم دم کنی میذاریم‌ زیر شعله رو کم میکنیم اجازه میدیم تا بپزه. یه طرف که سرخ‌ شد طرف دیگه‌ رو برمیگردونیم‌ و سرخ میکنیم و تمام. تو فر هم می تونید درست کنید
نوش جان

خروج از نسخه موبایل