اموزش درست کردن و طرز تهیه سالاد مدیترانه ای خوشمزه:
مواد مورد نیاز:
- 2 لیوان جعفری ریز خرد شده
- 1 لیوان کینوا پخته شده(جایگزین بلغور دانه ریز گندم)
- 1 تا 2 لیوان گوجه فرنگی
- 1/2 لیوان پیازچه
- 1/2 یه پیاز ریز خرد شده
- 1 لیوان دانه انار شیرین ( 1 عدد انار)
- 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- آب 1 لیمو ترش
- 1 تا 4 قاشق انار ملس (اختیاری)
- نمک و فلفل به میزان لازم
رسپی سالاد مدیترانه ای :
ابتدا یه لیوان کینوا را با آب سرد بشوید و با 2 لیوان آب بزارید روی اجاق گاز برای مدت تقریبا 15دقیقه بپزد. (در ظرف رو بزارید) تا موقعی که کامل آب جذب کینوا شده باشه، از روی حرارت بردارید بزارید خنک شود همزمان جعفری، پیاز چه، گوجه فرنگی، پیاز را خرد کرده و در یک کاسه قرار دهید. دانه های انار و کینوا ی پخته شده را هم اضافه کنید. نمک، فلفل، آب لیمو، روغن زیتون و رب انار را هم در آخر اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا ترکیب شوند. به همین راحتی ، نوش جان
نکات:
دوستان اگه توی این سالاد به جای گوجه معمولی از گوجه گیلاسی استفاده کنید سالاد خوش طعم تری خواهید داشت
کینوا رو میتونید از تمام سوپر مارکتای بزرگ تهیه کرد
دوستانی که بلغور استفاده میکنید باید بلغور ریز بخرید و برای 1 ساعت یا بیشتر در آب بخیسانید تا نرم شوند، سپس آبکش کنید.