نماد سایت دریای شرق

سالاد مدیترانه ای : طرز تهیه سالاد خوشمزه و آسان + نکات

سالاد مدیترانه ای

ابتدا یه لیوان کینوا را با آب سرد بشوید و با 2 لیوان آب بزارید روی اجاق گاز برای مدت تقریبا 15دقیقه بپزد (در ظرف رو بزارید) تا موقعی که کامل آب جذب کینوا شده

اموزش درست کردن و طرز تهیه سالاد مدیترانه ای خوشمزه:

مواد مورد نیاز:

رسپی سالاد مدیترانه ای :

ابتدا یه لیوان کینوا را با آب سرد بشوید و با 2 لیوان آب بزارید روی اجاق گاز برای مدت تقریبا 15دقیقه بپزد. (در ظرف رو بزارید) تا موقعی که کامل آب جذب کینوا شده باشه، از روی حرارت بردارید بزارید خنک شود همزمان جعفری، پیاز چه، گوجه فرنگی، پیاز را خرد کرده و در یک کاسه قرار دهید. دانه های انار و کینوا ی پخته شده را هم اضافه کنید. نمک، فلفل، آب لیمو، روغن زیتون و رب انار را هم در آخر اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا ترکیب شوند. به همین راحتی ، نوش جان

نکات:
دوستان اگه توی این سالاد به جای گوجه معمولی از گوجه گیلاسی استفاده کنید سالاد خوش طعم تری خواهید داشت
کینوا رو میتونید از تمام سوپر مارکتای بزرگ تهیه کرد
دوستانی که بلغور استفاده میکنید باید بلغور ریز بخرید و برای 1 ساعت یا بیشتر در آب بخیسانید تا نرم شوند، سپس آبکش کنید.

خروج از نسخه موبایل