نماد سایت دریای شرق

کیک موکا گردویی : طرز تهیه کیک خوشمزه و آسان

کیک موکا گردویی

آموزش کیک موکا گردویی خوشمزه ای با طعم و عطر بی نظیر قهوه و نسکافه با بافت عالی

اموزش درست کردن و طرز تهیه کیک موکا گردویی با روش آسان:

آموزش کیک موکا گردویی خوشمزه ای با طعم و عطر بی نظیر قهوه و نسکافه با بافت عالی

مواد مورد نیاز:

زمان تهیه ۱۰ دقیقه

زمان پخت ۴۵ دقیقه

دستور پخت کیک موکا گردویی:

۱. ابتدا پودر کاکائو و قهوه و نسکافه را در شیرِ داغ حل کرده و کنارمیگذاریم تا خنک شود.

۲. آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم

۳. شکر و تخم مرغ و وانیل را با همزن به مدت پنج دقیقه هم میزنیم تا کاملا سبک و کرمی شود .

۴. سپس روغن مایع و محلول پودر کاکائو و قهوه … که در شیر حل کردیم را اضافه میکنیم.

۵. مخلوط آرد و بیکینگ پودر را طی دو مرحله روی مایه کیک الک کرده و با لیسک هم میزنیم تا مواد کاملاً با هم مخلوط شود.

۶. در آخر هم گردو خورد شده را اضافه میکنیم و هم میزنیم.

۷. قالب مورد نظرتان را چرب و آردپاشی کنید و مواد را در قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بگذارید

۸. با خلال دندان کیک را چک کنید هر موقع تمیز بیرون آمد کیک آماده است.
نوش جان

سایر نکات:

میتونید کیک تونو با گاناش یا شکلات آب شده تزیین کنید.

خروج از نسخه موبایل