نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه کباب ترش : آموزش آشپزی غذا با روش آسان

طرز تهیه کباب ترش

پیاز را با رنده ریز رنده کنید. گردوها را با غذاساز آسیاب کرده یا آن‌ها را با هاون بکوبید . به پیازهای رنده شده اضافه کنید. رب انار را نیز به مخلوط اضافه کنید.

اموزش اشپزی و طرز تهیه کباب ترش با روش آسان:

مواد لازم:

دستور پخت و طرز تهیه کباب ترش :

۱. گوشت را به قطعات مناسب کبابی خرد کنید و تمیز بشویید و کنار بگذارید.
۲. پیاز را با رنده ریز رنده کنید. گردوها را با غذاساز آسیاب کرده یا آن‌ها را با هاون بکوبید . به پیازهای رنده شده اضافه کنید. رب انار را نیز به مخلوط اضافه کنید. سبزی ها را بشویید و به قطعات ریز خرد کنید و آن‌ها را به مخلوط پیاز و گردو و رب انار بیفزایید.
۳. در صورتی که تمایل داشتید می‌توانید مقداری آب انار هم به مخلوط اضافه کنید تا سس رقیق تری داشته باشید. سبزی های شمالی مخصوص این غذا هستند و اگر از سبزی‌های محلی مانند چوچاق، خالواش و بینه در کباب ترش استفاده کنید طعم دلپذیری را تجربه خواهید کرد.


۴. مقداری سیر هم در سس تهیه شده رنده کنید و در آخر فلفل را اضافه کنید. توجه داشته باشید که نمک را به هیچ عنوان در این زمان اضافه نکنید چون باعث سفت شدن گوشت می‌شود.
۵. تکه های گوشت را در سس بخوابانید و در ظرف را بپوشانید و حداقل به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. هر چه گوشت مدت زمان بیشتری در سس بماند طعم دارتر می‌شود.(می‌توانید یک کیوی هم در مخلوط رنده کنید تا گوشت شما ترد تر شود).


۶. بعد از در آوردن گوشت ها از یخچال، آن‌ها را به سیخ کشیده و در منقل روی زغال کباب کنید. دائم سیخ ها را جا به جا کنید تا کباب نسوزد و به طور یکنواخت بپزد. چند عدد گوجه فرنگی را هم بشویید و سر سیخ بزنید و آن‌ها را هم کباب کنید.

غذای شما آماده است، کباب ترش را می‌توانید با نان یا همراه با برنج نوش جان کنید.

خروج از نسخه موبایل