اموزش درست کردن و طرز تهیه ژله بستنی با روش آسان:
مواد لازم برای 3 نفر:
- پودر ژله دلخواه 1 بسته
- بستنی دلخواه 1/2 پیمانه
- آب جوش 1/2 پیمانه
رسپی و طرز تهیه ژله بستنی:
مرحله اول:
در ابتدای کار بستنی را در دمای محیط قرار دهید تا به مرور نرم شده و از حالت یخ زده خارج شود. مراقب باشید که بستنی کاملا نرم شود. چون بستنی سرد ژله ی شما را خراب خواهد کرد.
مرحله دوم:
پودر ژله را در ظرفی بریزید و به آن آب جوش را اضافه کنید. ظرف را روی بخار کتری قرار دهید و مرتب بهم بزنید تا پودر ژله به طور کامل حل شود. همچنین میتوانید ظرف را برای چند دقیقه داخل مایکروویو بگذارید.
مرحله سوم:
ظرف محتوی ژله و آب را از روی حرارت بردارید و در کناری بگذارید تا با محیط هم دما شود. بستنی و ژله برای مخلوط شدن لازم است دمای متعادلی داشته باشند تا ژله بریده نشود.
مرحله چهارم:
وقتی از داغی ژله کم شد و بستنی نرم شده بود، میتوانید هر دو را در قالب مورد نظرتان بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس قالب ژله را در یخچال بگذارید تا ژله بستنی شما ببندد.
مرحله پنجم:
وقتی ژله کاملا سفت شد، آن را از یخچال خارج کنید. برای خارج کردن ژله از قالب باید قالب ژله را به مدت چند ثانیه در آب گرم نگه دارید. سپس قالب را در ظرف سرو مورد نظر برگردانید. نوش جان.
نکات کلیدی:
– در این پست ژله بستنی ساده تک رنگ را آموزش دادیم. اگر میخواهید ژله بستنی چند رنگ ( یا ژله بستنی رنگین کمان ) تهیه کنید، باید پس از انجام مراحل آماده سازی ژله و قرار دادن آن در یخچال، همین مراحل را برای لایه بعدی تکرار کنید. در همین حین که لایه اول بسته می شود، مراحل لایه دوم را انجام دهید تا وقتتان گرفته نشود.
در این روش باید صبر کنید تا لایه ی اول ژله کاملا خودش را گرفته باشد. سپس لایه دوم را کم کم با قاشق روی لایه اول بریزید تا گرمای آن، لایه زیرین ژله را آب نکند.