نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه شیرینی مرنگ : آموزش درست کردن شیرینی خوشمزه

طرز تهیه شیرینی مرنگ

حتی یک قطره زرده هم نباید وارد سفیده تخم مرغ شود. 2. ظرف مخلوط شده ترجیحاً باید فلزی یا شیشه ای باشد و کاملاً خشک باشد و بدون چربی

اموزش درست کردن و طرز تهیه شیرینی مرنگ با روش اسان:

برای 10 عدد

مواد لازم:
2 عدد سفیده تخم مرغ
2 استکان پودر قند
نصف قاشق چایخوری نمک
مقدار کمی وانیل درصورت تمایل

نکات:
1. حتی یک قطره زرده هم نباید وارد سفیده تخم مرغ شود.
2. ظرف مخلوط شده ترجیحاً باید فلزی یا شیشه ای باشد و کاملاً خشک باشد و بدون چربی
3. سفیده باید در دمای اتاق باشد.
4. نباید در دمای بالاتر از 100 درجه پخته شود وگرنه قهوه ای خواهد شد.
5- باید حداقل 10 دقیقه با سرعت بالای همزن زده شود.

رسپی و طرز تهیه شیرینی مرنگ:

سفیده و نمک را درون کاسه قرار می دهیم، با سرعت بالای همزن شروع به همزدن میکنیم در حین هم زدن، پودر قند به آرامی، نه یک باره، بلکه در 5-6 مرحله اضافه می شود. حداقل 10 دقیقه هم می زنیم تا یک قوام براق و جامد بدست آید. درون قیف ماسوره ستاره ای قرار می دهیم و از مخلوط درون قیف میریزیم. روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده ایم با فاصله فشار میدهیم، به مدت 1 ساعت در فر از قبل گرم شده در دمای 100 درجه سانتیگراد پخته می شود. وقتی از فر خارج کردید بلافاصله ان را از کاغذ روغنی جدا نکنید، اجازه دهید کاملا خنک شود


برای مرنگ های رنگی، 1-2 قطره رنگ خوراکی به مخلوط اضافه کنید.

خروج از نسخه موبایل