نماد سایت دریای شرق

رسپی دسر مگنولیا : آموزش درست کردن دسر مگنولیا با روش آسان در خانه

رسپی دسر مگنولیا

آرد را در یک تابه روی حرارت ملایم گذاریم. کمی تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود. موزها را به صورت دایره ای برش می زنیم. بیسکویت را داخل غذاساز

اموزش درست کردن و رسپی دسر مگنولیا با روش آسان:

طرز تهیه و رسپی دسر مگنولیا:

1. آرد را در یک تابه روی حرارت ملایم گذاریم. کمی تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود. موزها را به صورت دایره ای برش می زنیم. بیسکویت را داخل غذاساز پودر می کنیم. اگر به غذاساز دسترسی نداشتید می توانید آن را بین دو نایلون قرار بدهید و با گوشکوب خرد کنید. گردو را هم با دست خرد می کنیم.
2. حالا در یک قابلمه شیر را به مدت دو دقیقه روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شیر کمی ولرم شد. سپس شکر را اضافه می کنیم. به صورت مرتب هم می زنیم تا شکر به طور کامل در شیر حل شود.

3. سپس نشاسته را اضافه می کنیم. به صورت مرتب و سریع هم می زنیم تا نشاسته گلوله گلوله نشود و کاملا مخلوط شود. حالا آرد را به تدریج در سه مرحله اضافه می کنیم. توجه کنید باید با یک دست آرد را به تدریج اضافه کنید و با دست دیگر مدام هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود و کرم صاف و یکدستی داشته باشیم.

4. وقتی که موادمان به غلظت فرنی رسید، از روی حرارت برمی داریم و صبر می کنیم تا خنک شود. در این مدت زمان زرده تخم مرغ را به همراه وانیل در یک کاسه می ریزیم. با چنگال به مدت دو تا سه دقیقه هم می زنیم.

5.مخلوط زرده تخم مرغ و وانیل را در حالی که به موادمان اضافه می کنیم با قاشق هم می زنیم تا زرده تخم مرغ به خوبی حل شود. بعد مجددا قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم و به مدت یک دقیقه دیگر روی حرارت هم می زنیم.

6. سپس خامه همدمای محیط را با همزن برقی به مدت 7 تا 8 دقیقه هم می زنیم تا فرم بگیرد. حالا خامه را به موادمان اضافه می کنیم. سه دقیقه هم می زنیم تا خامه به خوبی با موادمان مخلوط شود.

7.داخل جام های خود ابتدا یک لایه کرم می ریزیم. سپس یک ردیف بیسکویت خرد شده و دوباره یک لایه کرم می ریزیم و روی کرم کمی موز یا توت فرنگی برش داده شده می ریزیم. سپس مجددا یک لایه کرم و بعد مقداری گردوی خرد و بیسکویت می ریزیم. به همین شکل لایه به لایه ادامه می دهیم تا جام ها پر شود.


8. حالا روی جام ها را می توانید با موز یا توت فرنگی و هر میوه دیگر که دوست داشتید تزیین کنید. سپس جام ها را به مدت 6 تا 8 ساعت در یخچال استراحت می دهیم تا آماده سرو شود.

خروج از نسخه موبایل