نماد سایت دریای شرق

دستور پخت خورشت کنگر مجلسی + نکات

دستور پخت خورشت کنگر

1 - پیاز را خلالی خرد کرده و در روغن تفت میدهیم. سپس گوشت خورشتی را به پیاز اضافه کرده تفت میدهیم تا آب گوشت کشیده شود. کمی زردچوبه و فلفل به آن زده و به همراه 4 لیوان آب قرار دهید تا بپزد.

اموزش اشپزی و دستور پخت خورشت کنگر مجلسی :

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه و دستور پخت خورشت کنگر:

1 – پیاز را خلالی خرد کرده و در روغن تفت میدهیم. سپس گوشت خورشتی را به پیاز اضافه کرده تفت میدهیم تا آب گوشت کشیده شود. کمی زردچوبه و فلفل به آن زده و به همراه 4 لیوان آب قرار دهید تا بپزد.

2 – کنگر را پاک کنید (دقت کنید که کنگر بسیار تیغ دارد پس مراقب باشید که دستتان آسیب نبیند. ) سپس تمیز کنگر را بشورید و چند بار آب آن را عوض کنید تا اگر داخل بافت آن گل و خاک است خارج شود .

3 – کنگر ها را به اندازه دو بند انگشت خرد کرده و در روغن تفت دهید. سپس در همان روغن نعنا و جعفری خرد شده را تفت داده و کنار بگذارید .

4 – پس از 40 دقیقه که گوشت نیم پز شد کنگر و نعنا و جعفری را به خورشت اضافه کنید و نمک و آب لیمو یا نارنج به خورشت بزنید و 30 دقیقه روی حرارت ملایم قرار داده تا خورشت جا بیفتد یا به اصطلاح قدیمی ها تنگ آب شود.

5 – کمی قبل از اینکه خورشت را از روی حرارت بر دارید زعفران آب زده را به به آن افزوده و خورشت شما آماده سرو است .

نکات :

1 – در بعضی از دستورات از نعنا و جعفری در این خورشت استفاده نشده است. و فقط از کنگر استفاده کرده اند که البته با نعنا و جعفری خوشمزه تر میشود. در صورتی که از کنگر بدون نعنا و جعفری استفاده نمایید مقدار آن را اضافه نمایید.
2 – در بعضی از دستورات از 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نیز در این خورشت استفاده می کنند.
3-در بعضی دستورات مقداری سبزی قرمه هم اضافه میکنن که خوشمزه هم میشه و با بعضی ضائقه ها سازگاره.

خروج از نسخه موبایل