نماد سایت دریای شرق

چیپس سیب زمینی خانگی : آموزش درست کردن چیپس ترد

چیپس سیب زمینی خانگی

سیب زمینی ها را بوسیله دستگاه یا رنده مخصوص نازک ورقه کنید و بشویید تا نشاسته اضافی آن گرفته شود.

طرز تهیه چیپس سیب زمینی خانگی:

طرز تهیه چیپس سیب زمینی خانگی مثل بیرون:

سیب زمینی ها را بوسیله دستگاه یا رنده مخصوص نازک ورقه کنید و بشویید تا نشاسته اضافی آن گرفته شود.
یک کاسه بزرگ را پر از آب یخ کنید و بیکینگ پودر و نمک و سرکه را اضافه کنید و هم بزنید.


سپس ورقه های سیب زمینی را به آب اضافه کرده و چند تکه یخ داخل آب بندازید و یک ساعت بهش استراحت بدید.
هر چی آب یخ تر باشه کیفیت چیپس شما بهتر خواهد بود.
بعد از یک ساعت سیب زمینی ها را در آبکش بریزید تا آبش بره اما به هیچ وجه روشون آب نریزید.

سیب زمینی ها را روی دستمال پهن کنید تا آب اضافه اونها گرفته بشه.
حالا روغن را در یه تابه کوچیک بریزید و بزارید حسابی داغ بشه اما مراقب باشید که نسوزه.
سپس هر بار سه تا 4 ورقه سیب زمینی را در روغن داغ شناور کنید تا سرخ بشه. باید کم کم بریزید که ورقه ها رو هم نیاد و نرم نشه.
وقتی هم که سرخ شد روی یه دستمال بزارید تا روغن اضافه جذب بشه و خنک بشن.


در این مرحله باز هم چیپس ها رو تا زمانیکه کاملا خنک نشده روی هم نریزید چون نرم میشن.
وقتی از روغن درآوردید میتونید بچشید و اگه کم نمک بود روش نمک بپاشید.

اگر دوست داشته باشید، پودر پاپریکا، آویشن ، پودر سیر، پودر گوجه و سبزیجات و… را در همین زمان میتونید استفاده کنید.
** ادویه ها را به هیچ عنوان در روغن نریزید.

@ashpazi_ba_farhane
@ashpazi_ba_farhane
نکات :
سرکه باعث سفید شدن چیپس و تردی اون میشه و اثری در طعمش نداره.
اگه بخواید چیپس سرکه نمکی تهیه کنید باید از مقدار بیشتری سرکه استفاده کنید.
بیکینگ پودر بافت چیپس رو سبک و پفکی و حباب دار میکنه.

خروج از نسخه موبایل