نماد سایت دریای شرق

هویج پلو با گوشت مجلسی : آموزش آشپزی غذای سنتی و خوشمزه

هویج پلو با گوشت

اموزش اشپزی و طرز تهیه هویج پلو با گوشت خوشمزه و آسان:

مواد لازم:

دستور پخت هویج پلو با گوشت مجلسی:

۱. گوشت رو با ارد و ادویه و تفاله پیاز و یک عدد تخم مرغ میکس میکنیم قلقلی میکنیم و داخل تابه سرخ میکنیم، بعد از سرخ شدن مقداری آب و کمی زعفران میریزم و دربش رو میبندیم تا کمی پخته تر بشه، آبش که کشیده شد میذاریم کنار.
۲. پیاز نگینی و زردچوبه رو تفت میدیم، هویج نیم پز نگینی رو اضافه و نمک میزنیم و تفت میدیم.


۳. فلفل دلمه رو اضافه میکنیم، میذاریم کنار.
۴. برنج رو آبکش کرده زنده تر آبکش کنین، کف قابلمه رو روغن و زعفران و نون لواش بزارین.


۵. یه لایه برنج یه لایه مواد هویجی یکم زعفرون و دوباره برنج تا ته، برنجو دم میذاریم.
۶. موقع سرو قلقلی ها رو دورش میچینیم و با پلوی زعفرونی تزیین میکنیم.

خروج از نسخه موبایل