اموزش اشپزی و طرز تهیه کوفته ازمیری ترکیه ای :
مواد لازم:
- گوشت چرخ كرده ٣٠٠ گرم
- پياز رنده شده و ابش گرفته شده ١ عدد بزرگ
- پودر سوخارى ٢ ق غ
- نمك زيره فلفل و زدچوبه به مقدار لازم
- سيب زمينى و گوجه فرنگى و فلفل سبز تند از هر كدام ٢ عدد
دستور پخت و طرز تهیه کوفته ازمیری:
گوشت را با ادويه ها و پياز و پودر سوخارى ورز ميدهيم بعد به اندازه گردو بر مى داريم توى دست به شكل بيضى در مياريم و توى روغن كمى سرخ مى كنيم بعد كنار ميزاريم توى همان تابه ٢ قاشق غذار خورى رب را تفت ميدهيم تا رنگش باز بشه بعد كمى آب يا آب گوشت مى ريزيم ميزاريم تا كمى غليظ بشه.
سيب زمينى را ٤ قارچ مى كنيم ميزاريم روى حرارت تا نيم پز بشه. بعد سيب زمينى نيم پز شده و گوشت سرخ شده را داخل ظرف مى چينيم و روش سس را مى ريزيم بعد گوجه فرنگى ها را برش زده و روى مواد مى چينيم و فلفل را روش ميزاريم روى مواد را فويل مى كشيم و داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ١٨٠ به مدت ٥٠ دقيقه بعد از ٢٠ دقيقه فويل را بر ميداريم ٣٠ دقيقه بعد را بدون فويل مى پزيم. نوش جان