نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه پیتزا مرغ : دستور پخت فست فود با روش آسان و خوشمزه

طرز تهیه پیتزا مرغ

ارد تاجایی اضافه کنین ک خمیر ب دست نچسبه و ی خمیر لطیف بدست بیاد حسابی ورز بدین یا ۱۰۰ بار ب سطح کار بکوبین.

دستور پخت و طرز تهیه پیتزا مرغ :

اموزش اشپزی و طرز تهیه پیتزا مرغ با روش آسان:

۲ لیوان شیر گرم رو بریزین تو ظرف روش ۲ق غ خمیر مایه ی ق شکر و یک ق نمک بپاشین یک سوم فنجون روغن بریزین مواد هم بزنین حالا ارد اضافه کنین. ارد تاجایی اضافه کنین ک خمیر ب دست نچسبه و ی خمیر لطیف بدست بیاد حسابی ورز بدین یا ۱۰۰ بار ب سطح کار بکوبین. روی خمیر میپوشونیم میذاریم ی جای گرم تا عمل بیاد و۲ برابر بشه.

پف خمیر رو میگیریم و کف قالب پهنش میکنیم. با چنگال خمیر رو سوراخ میکنیم. روی خمیر سس کچاپ میزنیم و حدود نصف پنیری ک میخایم واس پیتزا استفاده کنیم رو میریزیم. مواد پیتزا کاملا سلیقه ای هست. من از قارچ و مرغ استفاده کردم. (قارچ خرد کردم ریختم تو تابه با شعله زیاد ک آبش کشیده بشه بعد مرغ آبپز ریش ریش شده رو اضافه کردم.

نمک فِلفل آویشن پودر سیر ادویه پیتزا زدم و یکم دیگ تفت دادم.) مرغ و قارچ ریختم روی پنیر و دوباره کمی پنیر ریختم روش. یدونه کوکتل رو خرد کردم چیدم روی مواد و در آخر ذرت فلفل دلمه ای و زیتون خرد شده رو اضافه کردم. باقیمانده پنیر هم ریختم. روش آویشن و فلفل پاچیدم. و مهمترین نکته روی پیتزا آب اسپری کردم. فرستادمش تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۵ برای نیم ساعت. ۵ دیقه ی اخر هم گریل روشن کردم. ی ظرف اب هم کنار پیتزا گذاشتم داخل فر.


من دستور رو نصف کردم. و با نصف دستور ی پیتزا بزرگ و ی کوچیک بهتون میده.


مقدار آردی ک استفاده میشه با توجه ب نوع آردها متفاوته. برای این دستور حدود ۴ تا ۵ لیوان آرد لازمه ک باید کم کم اضافه بشه و شاید مقداری آرد اضافه بیاد. تا جایی ک میتونید با ورز دادن چسبندگی خمیر رو بگیرین آرد زیادی ب خورد خمیر ندین.
از آرد گندم میتونین استفاده کنین. از نون فانتزیا، لوازم قنادی فروشیا، نونوایی، هایپر میتونین ارد سفید تهیه کنین.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل