اموزش درست کردن و طرز تهیه پیتزا لقمه ای خوشمزه:
- خمير مايه يه ق غ خ سرخالى
- شير نصف ليوان
- آب ولرم یک سوم لیوان
- روغن مايع ٦ ق غ خ
- تخم مرغ يك عدد
- شكر يه ق چ خ
- نمك نصف ق چ خ
- آرد سه و نيم ليوان
رسپی و طرز تهیه پیتزا لقمه ای مجالس:
خمير مايه رو با شكر و يك سوم اب ولرم حل مى كنيم و همه ى مواد رو به جز ارد باهم مخلوط كنيد، ارد رو الك كنيد و كم كم به مواد اضافه كنيد و ورز بديد تا يه خمير تقريبا سفت بدست بياريد (خمير پيتزا از خمير پيراشكى و دونات يكم سفت تر باشه)
بعد روش رو مى پوشونيم و جاى گرم دو ساعتى استراحت ميديم تا ور بياد….
بعد اینکه خمیر آماده شد، میز کار رو آرد پاشی می کنیم خمیر رو به قط یک سانت پهن می کنیم و با یک قالب گرد کوچک شروع می کنیم به قالب زدن و بعد روی هر کدوم از خمیرها رو با چنگال چند تا سوراخ می زنیم و توی فری که با دمای ۱۷۵ درجه گرم شده سه دقیقه میذاریم تا خمیر کمی بپزه، خمیر رو از فر در میاریم و روش سس کچاپ یا سس چیلی میزنیم و کمی پنیر میریزیم و روش مواد پیتزا و دوباره پنیر می ریزیم و توی فر با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۱۵ دقیقه میذاریم تا بپزه…
مواد پیتزا می تونه مخلوط گوشت چرخ شده، فلفل دلمه و قارچ و جعفری و ذرت باشه..
می تونید از تکه های مرغ یا سوسیس بجای گوشت استفاده کنید.. یا هر چیز دیگه ای که دوست دارید. فقط اگر از گوشت مرغ و یا چرخ کرده استفاده میکنید از قبل بپزیدشون و بعد به دیگر مواد اضافه کنید. ادویه هم دلخواهی هست هرچی خودتون دوست دارید بزنید.
نوش جان