اموزش درست کردن و طرز تهیه کوکی کره ای با روش آسان:
سر شبی هوس شیرینی کردم. گفتم چی درست کنم که هم راحت و بی دردسر باشه و هم موادش در دسترس که اینی شد که تو عکس میبینید. ولی نمیدونم چرا آردهای اینجا این قدر سنگینه من طبق دستور ریختم ولی سفت شد و من نتونستم با ماسوره رزت بزنم واسه همین قیافه ش خیلی جالب نشد ولی خب خیلی خوشمزه بود و همین از فر در اومد دو نفری نصف بیشترشو با چایی خوردیم، کم شیرین هم بود و ترکیبش با مربا عالی شده بود. حتما درست کنید راحت و خوشمزه
- کره ۱۰۰ گرم
- پودرقند ۴۰ گرم
- تخم مرغ ۱ عدد
- وانیل یک ق چ
- نمک یک چهارم ق چ
- آرد ۱۶۰ گرم
- مربا به میزان لازم
دستور پخت کوکی کره ای :
فر رو ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم کنید .. کره دمای محیط و پودر قند رو باهمزن بزنید تا کرم رنگ شه. به ترتیب تخم مرغ و وانیل و نمک رو اضافه کنید و به همزدن ادامه بدید، در نهایت ارد رو اضافه کنید تا خمیر لطیفی به دست بیاد خمیر رو بریزید تو قیف و با ماسوره رزت رو کاغذ روغنی بزنید و وسطشو مربا بریزید و تو فر گذاشته به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه تا زمانی که زیر و اطرافش کمی طلایی شه بعد از فرخارج کنید و بذارید روی توری تا خنک شه .
دستور از آرزوی عزیز