اموزش اشپزی و طرز تهیه خورشت غورابیج با روش آسان:
این خورش از خوشمزه های گیلان و مازندرانه که طرفدارای خیلی زیادی داره و به اسمهای مختلف از جمله ترشواش خورشت غورابیج خورش ابکی خونده میشه که با سبزی های محلی خوش طعم و عطر شمالی طبخ میشه این سبزی ها متاسفانه در مناطق دیگه ایران رشد نمیکنن و فقط باید از بازارای شمال تهیه ش کنید برای تهیه شم کافیه به سبزی فروش ها بگید سبزی ترش واش میخواید حالا بریم سروقت دستوراین غذای محشرکه به نظر من از صد تا کباب و ماهیچه لذیذتره، اخه مگه داریم خورشت این قدر خوشمزه؟؟؟؟؟
- ۴ تیکه مرغ
- یک عدد پیاز
- چندحبه سیر
- ۶ عدد بادمجون متوسط
- گوچه درشت ۳ عدد (من نمیریزم)
- سبزی یک کیلو (گشنیز، برگ چغندر، نعناع، ترش واش، جعفری، ریحان، تره، خالواش، سیریه بوته)
- آب نارنج یا ابغوره به میزان لازم
دستور پخت و طرز تهیه خورشت غورابیج :
اول سبزی ها رو بعد از شستن ریز خرد میکنیم و سرخ میکنیم میذاریم کنار (مثل قرمه سبزی میشه فریز کرد) مرغ رو همراه پیاز و زردچوبه تفت میدیم و سبزی رو اضافه میکنیم و سیر خرد شده رو و میذاریم بپزه تو این فاصله تلخی بادمجونا رو میگیریم و سرخشون میکنیم وقتی مرغ پخت آب نارنج رو بنابه ذائقه اضافه میکنیم همراه نمک و فلفل و بعد وقتی خورشت جا افتاد گوجه و بادمجون های سرخ شده رو برای تزیین میریزیم روش که من چون گوجه رو دوست ندارم نریختم، به جای آب نارنج هم میشه آبغوره ریخت.. نوش جان