نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه تهچین رستورانی : دستور پخت غذا با روش حرفه ای

طرز تهیه تهچین رستورانی

امروز با یه ته چین خوشمزه ی رستورانی اومدم پیشتون، البته به نظر من حتی از رستورانیام خوشمزه تره میتونید امتحان کنید. دستورته چین من برای سه نفره خودتون، میتونید کم و زیادش کنید.

اموزش اشپزی و طرز تهیه تهچین رستورانی با روش اسان:

امروز با یه ته چین خوشمزه ی رستورانی اومدم پیشتون، البته به نظر من حتی از رستورانیام خوشمزه تره میتونید امتحان کنید. دستورته چین من برای سه نفره خودتون، میتونید کم و زیادش کنید.

دستور پخت و طرز تهیه تهچین رستورانی:

اول مرغ رو بذارید بپزه وقتی پخت ریش ریش کنید، برنج مون رو هم طبق روال همیشه گی آبکش میکنیم اما کمی دون تر، از اون طرف هم یه دونه پیاز رو توماهی تابه بازردچوبه تفت میدیم بعد مرغ هامون رو بهش اضافه میکنیم وتفت مختصری میدیم ویه کمی بهش زعفرون اضافه میکنیم (اگه طعم کره رو دوست دارید میتونید کمی کره هم اضافه کنید خوش عطر و طعمش میکنه) زرشک رو هم من تو این مرحله اضافه میکنم و خیلی کم تفت میدیم و زیر گاز روخاموش میکنیم.

تو ظرف دیگه تخم مرغ ها مونو میشکنیم و هم میزنیم همراه بانمک و فلفل و زعفرون، ماست و روغن رو هم بهش اضافه میکنیم و در مرحله آخر برنج آبکش شده رو به مواد اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. بعد یه ظرف نچسب رو چرب میکنید کاملا و یه کمی از برنج تون میریزید یه کمی از مرغ، لایه ها رو کامل با پشت قاشق فشاربدید تا به هم بچسبن و همین طور ادامه بدید تا مواد تموم شه. بعد روی ظرف رو کامل با فویل بپوشونید و روشو با چنگال سوراخ کنید و تو فر بادمای ۱۸۰ درجه بذارید واسه من ۲ ساعت طول کشید.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل