نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه بیسکوئیت کره + نکات کلیدی

طرز تهیه بیسکوئیت کره

کره را با وانیل و شکر هم بزنید با همزن تا پف کند، سپس مخلوط آرد را اضافه کنید، نشاسته و کمی نمک سپس آن را ورز دهید و آن را بین دو کاغذ روغنی پهن کرده و

اموزش درست کردن و طرز تهیه بیسکوئیت کره با روش آسان:

مواد مورد نیاز:

رسپی و طرز تهیه بیسکوئیت کره :

کره را با وانیل و شکر هم بزنید با همزن تا پف کند، سپس مخلوط آرد را اضافه کنید، نشاسته و کمی نمک
سپس آن را ورز دهید و آن را بین دو کاغذ روغنی پهن کرده و سپس به شکل دلخواه آن را در آورید
در فر از قبل گرم شده روی کاغذ روغنی در دمای 199-170 درجه می پزیم
ترجیحا با فن در قفسه وسط، به محض شروع تغییر 10 دقیقه طول می کشد بگذارید تا سرد شود، سپس آن را از سینی جدا کنید و در اخر سرو کنید نوش جان


توجه: من آن را با شیر آغشته کردم و شکر درشت روی آن پاشیدم و کلا بدون شیر در حالت گرمی شکر به پاشید

خروج از نسخه موبایل