رسپی و دستور پخت پاستا با سس قارچ:
- پاستا نصف بسته
- پوره ی گوجه دو تا سه قاشق غ
- سینه ی مرغ یک تیکه
- سیر خرد شده سه تا چهار حبه بزرگ
- قارچ خرد شده یه پیمانه
- خامه یه بسته
- پنیر پارمزان به میزان لازم
- آب مرغ نصف پیمانه
- کره دو قاشق غ
- روغن زیتون یک قاشق غ
- نمک و فلفل به میزان لازم .
طرز تهیه پاستا با سس قارچ با روش اسان:
خب اول داخل یه قابلمه آب و نمک و یه کم روغن بریزید و بذارید جوش بیاد. درحین درست کردن سس، وقتی جوش اومد پاستاتونم بریزید و بعد نرم تر از معمول آبکش کنید. برای سس هم که خیلی زود آماده میشه، سینه مرغ رو متوسط خرد کنید و نمک و فلفل بزنید و داخل ماهیتابه با حرارت کم روغن زیتون و یک ق کره رو اضافه کنید. وقتی که کره آب شد مرغ ها رو بریزید و هر طرفش رو ۴ تا ۵ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شه. پوره ی گوجه رو هم بهش اضافه کنید و وقتی تفت دادید وتغییر رنگ داد اینو کناربذارید.
حالا تو یه تابه دیگه یه ق باقی مونده کره رو میریزیم. سیر هامون رو به روغن اضافه کنید و تفت بدید. بعد قارچ های خرد شده رو تفت میدیم تا نرم بشن. حالا آب مرغ رو بریزید، با حرارت متوسط تا زمانی که به جوش بیاد. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و خامه رو بهش اضافه کنید هم بزنید تا کاملا یکدست شه. نمک، فلفل سیاه و چیلی به سس بزنید و مرغ رو اضافه کنید و به مدت چند دقیقه بگذارید دوباره روی گاز تا سس به خورد مرغ بره و یه کم غلیظ تر و خوشمزه تر بشه. حالا وقت اضافه کردن پاستامونه، به سس اضافه میکنیم و داخل ظرف سرو میکنیم و روش رو به دلخواه پنیر پارمسان میریزیم. غذای بینهایت خوشمزه ی ما آماده ست.
.
نوش جان