نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه کیسادیا : دستور پخت غذا با روش اسان و حرفه ای

طرز تهیه کیسادیا

کیسادیا همون پیتزای مکزیکیه، این غذا خیلی زیاد شبیه پیتزای خودمونه و حتی خوشمزه تر چون دوطرفش نون هست، یه کراست ترد و جالبی داره.

دستور پخت و طرز تهیه کیسادیا در خانه:

کیسادیا همون پیتزای مکزیکیه، این غذا خیلی زیاد شبیه پیتزای خودمونه و حتی خوشمزه تر چون دوطرفش نون هست، یه کراست ترد و جالبی داره.

اصل این غذا با نون ترتیاست (که اشتباها ترتیلا تلفظ میشه) ولی خب اگه تو ایران بهش دسترسی نداشتید باهمون نون لواش درست کنید چاره ای نیست. البته قصد دارم که حتما در آینده دستور این نون رو بذارم براتون چون خیلی راحته.

مواد داخلش خیلی سلیقه ایه و میتونید با گوشت یا مرغ یا حتی ترکیب سبزیجات درست کنید، ولی خب این دستور خیلی خوشمزه ست، بهتون پیشنهاد میدم دست نبرید توش

مواد لازم:

اموزش اشپزی و طرز تهیه کیسادیا با روش اسان:

اول مواد میانی مون رو آماده میکنیم. پیاز رو نگینی خرد کرده همراه با زردچوبه تفت میدیم، سیر رو رنده میکنیم بهش اضافه میکنیم، گوشت چرخ کرده رو میریزیم و سرخ میکنیم با هم به همراه ادویه ها و بعدش یک قاشق رب گوجه مون رو، یه کم که رنگ باز کرد گوجه رو رنده میکنیم بدون پوست و قاطی این مواد میکنیم. همه رو با هم تفت میدیم تا گوشت بپزد و آبش کشیده شود، در آخر هم به اندازه دلخواه جعفری خرد شده و ذرت مون رو روش میریزیم و زیر گاز رو خاموش میکنیم.

حالا یه تابه دیگه برمیداریم کفش رو یه کم کره یا روغن میمالیم و یه نون میذاریم داخلش. یک طرف نون رو مقداری پنیر موتزارلا یا پیتزا می ریزیم و مقداری از مواد گوشتی و باز مقداری پنیر میریزیم و نون رو تا می زنیم و یه کم با کف دست به هم میچسبونیم. حالا با شعله متوسط اجازه میدیم تا آماده شه، وقتی یه طرفش برشته شد، میذاریم طرف دیگه هم سرخ شه و پنیر کاملا داخلش آب شه. بعد از سرخ شدن از وسط نصف کرده و با سس دلخواهتون میل کنید بینظیره حتما تستش کنید. (با سس سالسا عالی میشه)

خروج از نسخه موبایل