نماد سایت دریای شرق

سس تری یاکی : طرز تهیه سس ژاپنی با روش آسان

سس تری یاکی

سلام به عزیزای دلم، ببینید براتون چی آوردم. یه مرغ خوشمزه که با سس تری یاکی مرینیت شده و به نظرم یکی از خوشمزه ترین مرینیت هاست که شما میتونید این

سلام به عزیزای دلم، ببینید براتون چی آوردم. یه مرغ خوشمزه که با سس تری یاکی مرینیت شده. به نظرم یکی از خوشمزه ترین مرینیت هاست که شما میتونید این دستور رو برای ماهی و میگو و استیک هم انجام بدید. من اولین بار که شنیدم سس تریاکی. کلا شوکه شدم که عاااقا یعنی چی؟؟ یعنی تریاک میریزن تو سس. بعد با خودم گفتم خب حتما چون رنگ سس تیره ست شبیه تریاکه. اصلا استدلال هام تو دوران جاهلیتم منو کشته. بعد متوجه شدم اولا که تریاکی نیست و تری یاکیه. بعد اینکه این اسم یه روش پخت ژاپنیه که کلمه «تری» یعنی براق و درخشنده و کلمه «یاکی» به معنی گریل یا کباب شده ست چون ماهیت این سس کلا اینه که یه براقیتی به غذا میده. حالا بریم سراغ رسپی این غذای خوشمزه ی آسیایی:

اموزش درست کردن و طرز تهیه سس تری یاکی با روش آسان:

خب من اینجا از دوتیکه رون مرغ استفاده کردم که شما میتونید از سینه مرغ یا بال و کتف استفاده کنید. اول همه مواد سس رو به جز سیر و زنجبیل بریزید تو یه ظرف و رو گاز قرار بدید با شعله ملایم درحدی که فقط شکر و عسل حل شه ولی نجوشه.

بعد بذارید کامل سرد شه و سیر و زنجبیل و پیازچه رو اضافه کنید. مرغ ها رو داخل این مواد قرار بدید و به مدت ۳۰ دقیقه تا ۳ ساعت بزارید یخچال. بعد که بیرون اوردید داخل ظرف مخصوص فر قرار بدید، دمای ۱۹۰ درجه به مدت یه ساعت و یا اینکه میتونید کباب کنید ویا حتی داخل تابه دو طرفه کامل سرخ کنید تا بپزه. بعد از این مدت که مرغمون کامل پخت، داخل ماهیتابه یه قاشق روغن زیتون بریزید و مرغ ها رو داخلش قرار بدید و بعد بقیه سسی که مونده بود از مرینت رو بریزید روی مرغ و به طور منظم هم بزنید تا کامل سس بره به خورد مرغ.

فوق العاده خوشمزه و لذیذه (من از اونجایی که عاشق سیب زمینی م واسه خودم سیب زمینی م با همین روش درست کردم، شما میتونید انواع سبزیجاتم بپزید و این سس رو روش بدید عالی میشه. روی مرغ هم با کنجد و دونه های انار گارنیش شده)
پ.ن: پودر زنجبیل رو میتونید جایگزین زنجبیل تازه کنید ولی اون عطر رو نداره.
سس سویا شوره پس تو مصرف نمک دقت کنید.
.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل