نماد سایت دریای شرق

مرغ کنتاکی کی اف سی : طرز تهیه با روش اسان مثل بیرون

مرغ کنتاکی کی اف سی

سلام دوستان ببینید چی براتون آوردم، هر چی از خوشمزه گیش بگم کم گفتم محشرههههه، این رسپی خیلی خیلی شبیه مرغ کی اف سی ارجیناله، حتی میشه گفت خوده خودشه

اموزش اشپزی و طرز تهیه مرغ کنتاکی کی اف سی با روش آسان مثل بیرون:

مواد لازم برای مرینت کردن :

طرز تهیه مرغ کنتاکی کی اف سی با روش آسان مثل بیرون:

سلام دوستان ببینید چی براتون آوردم، هر چی از خوشمزه گیش بگم کم گفتم محشرههههه، این رسپی خیلی خیلی شبیه مرغ کی اف سی ارجیناله، حتی میشه گفت خوده خودشه، اما تاکید میکنم ارجینال نه اون نوع کریسپیش و کرانچیش تو این رسپی حتما باید از پودر پیاز و پودر سیر استفاده کنید، چون این ۲ ادویه خیلی تاثیر زیادی تو طعم کنتاکی مون داره.

مرغ هامون رو وقتی که شستیم و آبش گرفته شد با آب لیمو، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک مخلوط میکنیم تا مرینت بشه و میزاریم ۱ تا ۲ ساعت بمونه. تخم مرغ و شیر رو مخلوط میکنیم. هر چی مواد خشک بود تو قسمت مواد لازم مثل، آرد، جو پرک (بهتره یکم جو پرک رو خرد کنید)، فلفل قرمز، سیاه، آرد سوخاری (یادتون باشه که آرد سوخاری تون خیلی ریز و پودرشده نباشه مثل آرد، من از پانکو استفاده کردم) نمک، پودر پیاز و پودر سیر، پودر فلفل دلمه ای یا همون پاپریکا، رو با هم مخلوط میکنیم.

مرغ مرینت شده رو فرو میکنیم تو مخلوط آرد و خوب همه قسمت های مرغ رو تو آرد میغلتونیم، تکون میدیم که یه مقدار از آرد اضافی بریزه و فرو میکنیم بلافاصله تو مخلوط شیر و تخم مرغ و دوباره برمیگردونیم تو مخلوط آرد و خوب میزاریم مرغ ها حموم آرد بگیرند. خوب همه جاشو آرد میپوشونیم و دوباره همین مرحله رو انجام میدیم ودوباره یعنی ۳ بار اینکارو تکرار میکنیم.

بعد توی قابلمه کوچیک پر از روغن غوطه ور و داغ سرخش میکنیم، این قسمت خیلی مهمه، روغن باید خیلی خیلی داغ باشه، بعد شعله اجاق گاز رو کم میکنیم و رو به متوسط و کم میزاریم. مرغ رو به مدت ۱۵ دقیقه تا ۱۸ دقیقه میزاریم تا بپزه، بستگی داره اگه مرغتون کوچیکه مدت زمان کمتری طول میکشه همون ۱۵ دقیقه کافیه. پیشنهاد میکنم از تیکه های خیلی درشت استفاده نکنید. خوب مرغ کی اف سی ما آمادست.
نوش جان

دستور از سوده عزیز

خروج از نسخه موبایل