نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه مرغ مجلسی : دستور پخت غذای سنتی آسان

طرز تهیه مرغ مجلسی

اول مرغ ها رو زیر و رو کامل تو کمی روغن تفت میدیم و کنار میذاریم، حالا داخل همون روغن پیازها رو درشت رنده کنید و تفت بدید تا نرم بشه، مرغ رو به پیاز اضافه کنید

اموزش اشپزی و طرز تهیه مرغ مجلسی با روش اسان:

دستور پخت و طرز تهیه مرغ مجلسی:

اول مرغ ها رو زیر و رو کامل تو کمی روغن تفت میدیم و کنار میذاریم، حالا داخل همون روغن پیازها رو درشت رنده کنید و تفت بدید تا نرم بشه، مرغ رو به پیاز اضافه کنید بعد ادویه رو بریزید ویه تفت بدید، آلو و زعفرون و نمک رو ریخته و آب به اندازه ای که دو بند انگشت روی مرغ رو بگیره بریزید و بذارید با شعله ملایم حدود یک ساعت بپزه، بعد خلال بادوم رو داخلش اضافه کنید و بعد از بیست دقیقه زیر گاز رو خاموش کنید، غذای ما حاااضره، به همین راحتی به همین خوشمزه گی..

خروج از نسخه موبایل