نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه مرصع پلو : دستور پخت غذای سنتی خوشمزه

طرز تهیه مرصع پلو

مرغ رو بدون آب با پیاز، توی تابه بچیینید، یه دونه برگ بو، یه کوچولو زنجبیل تازه یا نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل بهش اضافه کنید، نیم پز که شد مرغ رو در بیارید و توی

اموزش اشپزی و طرز تهیه مرصع پلو با روش آسان:

دستور پخت و طرز تهیه مرصع پلو :

مرغ رو بدون آب با پیاز، توی تابه بچیینید، یه دونه برگ بو، یه کوچولو زنجبیل تازه یا نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل بهش اضافه کنید، نیم پز که شد مرغ رو در بیارید و توی کمی کره یا روغن تف بدید، رب گوجه رو بهش اضافه کنید تفت بدید، حالا اون آبی که از مرغ مونده رو بهش نمک، فلفل، یک ق غ آبلیموی تازه، بزنید و به مرغ اضافه کنید و اجازه بدید، تا جا بیفته و مثل سس بشه.

حالا خلال پوست نارنج یا پرتقال رو روش آب سرد می ریزیم و می زاریم تا جوش بیاد و آبکش می کنیم اینکار رو سه بار تکرار می کنیم تا تلخیش کامل از بین بره. بعد به اندازه ی وزن خلال ها شکر می ریزیم توش و با یه کمی آب می زاریم تا شکر ها حل شه، بعد کمی زعفران آبکرده بهش می زنیم و اینو میذاریم کنار.

بعد هویج رو رنده درشت یا خلال ریز می کنیم و توی کره تف می دیم تا نرم بشه، اینم از هویج هامون. مرحله بعد خلال هامونه که تو گلاب خیس می کنیم و بعد خیلی کم تفت میدیم تو کره تاجایی که تغییر رنگ نده، زرشک مون رو هم با کمی شکر تو کره یا روغن حیوانی تف می دیم و همین طور کشمش پلویی رو تو این فاصله برنج مونم آبکش میکنیم و دم میذاریم. بعد از اینکه برنج تون آماده شد، نوبت تزیین غذاتون میرسه که به هر شکلی که دوست دارید روی برنج میریزید و سرو میکنید. تاریخچه مرصع پلو به دوره صفوی برمی گرده؛

توی این دوران آشپزی ایرانی پیشرفت های خیلی شگرفی داشته و خیلی از غذاهای مجلسی ایرانی مثل مرصع پلو متولد شدن. از اونجا که تزئین این غذا به اندازه کیفیت اجزای تشکیل دهنده ش اهمیت داره و روی برنج با انواع مغزهای رنگارنگ تزئین می شه، میشه اون رو از نظر زیبایی به فرش ایرانی شبیه کرد، خیلیام بهش میگن آجیل پلو. خلاصه که هرچی هست خیلی خوشمزه ست

خروج از نسخه موبایل