دستور پخت و طرز تهیه ماهیچه بوقلمون:
بوقلمون تو فرهنگ خارجیا یه غذای خاصه که تو مناسبت های مختلف مثل کریسمس و جشن شکرگذاری و.. سرو میشه، گوشت بوقلمون چون طبعش گرم هست بهتره که تو پاییز و زمستون زیاد مصرف شه علاوه برخواص بینظیری که داره، گوشت سالم تری هم هست نسبت به مرغ و گوشت گاو و گوسفند
- رون بوقلمون دوتیکه بالا و پایین
- دارچین نصف قاشق چایخوری
- پیاز متوسط سه عدد
- نمک و فلفل به میزان لازم
- زعفران دم کرده نصف فنجان
- سیر یک تا دوعدد
- برگ بو یک عدد
اموزش اشپزی و طرز تهیه ماهیچه بوقلمون با روش آسان:
ابتدا دو تا از پیاز ها رو خرد میکنیم (کمی درشت) و با ترکیب روغن و کره و کمی زردچوبه تفت میدیم. پیازها که تفت خوردن و از خامی در اومدن، ماهیچه ها رو میچینیم روی پیازها، بعد یه دونه پیاز دیگه رو خام خلالی شده ریز اضافه میکنیم بهش، طوری که روی ماهیچه ها رو بپوشونه. یکی دو حبه سیر و یک برگ بو و دارچین هم می ریزیم روی مواد ؛ حالا درب ظرف رو کامل می بندیم؛ بدون اینکه قطره ای آب اضافه کنیم .
نکته مهم اینه که شعله باید بسییییار پایین باشه. نه در حد شعله پخش کن…. کمی بیشتر! دیگه بهش دست نزنید. فقط هر از گاهی، از دسته های ظرف گرفته و قابلمه رو تکون بدین مواد داخلش یه تکون بخورن! بعد از حدود یک و نیم ساعت بهش سر بزنید! می بینید که آب انداخته و داره تو آب خودش می پزه. حالا نمک و فلفل و نصف فنجون زعفران آبکرده رو تو این مرحله اضافه کنید و باز هم درب ظرف رو ببندین. این بار هر نیم ساعت فقط سر بزنید و مواد رو کمی جابجا کنید تا همه جای ماهیچه یکنواخت بپزه. حدود 3-4 ساعت طول میکشه تا اماده بشه و بعد میتونید در ظرف سرو کشیده و نوش جان کنید.
.