نماد سایت دریای شرق

رولت گوشت بادمجان : طرز تهیه غذای خانگی با روش اسان

رولت گوشت بادمجان

اول بادمجون ها رو پوست بگیرید ولی حواستون باشه کلاهک بادمجون رو نگیرید. اونو داخل آب نمک قرار بدید، بعد از یک ساعت با دستمال خشکش کنید و داخل روغن

دستور پخت رولت گوشت بادمجان:

اموزش اشپزی و طرز تهیه رولت گوشت بادمجان با روش آسان:

اول بادمجون ها رو پوست بگیرید ولی حواستون باشه کلاهک بادمجون رو نگیرید. اونو داخل آب نمک قرار بدید، بعد از یک ساعت با دستمال خشکش کنید و داخل روغن سرخش کرده و یا اگه میخواید رژیمی باشه داخل فر و یا با منقل کبابیش کنید؛ بعد از این مرحله بادمجون ها رو از طول باز کرده و داخلش پنیر و جعفری بریزید و باز ببندید (به اندازه ای پنیر بریزید که بتونید کامل بادمجون رو ببندید و اگه رژیمی درست میکنید از پنیر موتزارلا استفاده کنید) حالا برای مواد گوشتی پیاز رو رنده میکنید و آب پیاز رو میگیرید وبه گوشت اضافه کرده؛

بهش نمک و فلفل میزنید و کامل ورز میدید. مرحله ورز دادن مهمه( میتونید دو حبه سیر هم رنده کنید داخلش ولی دلخواهه). تو این مرحله سلفون رو بندازید رو صفحه کار و به اندازه یه نارنگی از مواد گوشتی بردارید و پهن کنید روش و تاجایی که میتونید بازش کنید طوری که چشمی ببینید دورتادور بادمجون رو می گیره..

بعد آروم با سلفون رول کنید بادمجون رو و کامل با گوشت کاورش کنید. این مرحله رو با دقت انجام بدید و مطمئن بشید که خوب رول کردید.( اگر این مرحله خوب انجام نشه موقع سرخ کردن وا میره). حالا هم میتونید داخل روغن هردو طرفش رو با شعله متوسط سرخ کنید و یا داخل یه ظرف مناسب فر رو یه کمی چرب کرده و روی رولت ها رو هم چرب کنید. داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت بیست دقیقه تا نیم ساعت بسته به دمای فرتون قرار بدید تا کاملا بپزه و روش هم سرخ شه..

سس:

میتونید برای سس هم یه پیاز رو خرد کرده؛ تفت بدید؛ بهش دو تا گوجه رنده شده و دو حبه سیر رنده شده و نمک و فلفل اضافه کنید و بذارید تا آبش کشیده و تبدیل به سس غلیظ شه، رولت ها رو یه ربع داخلش قرار بدید تا سس به خردش بره یا حتی با سس کچاپ آماده سرو کنید( من بدون سس بیشتر میپسندم)
.

خروج از نسخه موبایل