نماد سایت دریای شرق

میت بال سوئدی : دستور پخت غذای خوشمزه و آسان

میت بال سوئدی

غذای سوئدی خوشمزه ما کوفته قلقلی هست که کنار پوره سیب زمینی و سس کرنبری سِرو میشه و من میخوام نسخه اصلی این رسپی رو که خود ایکیا دستورش رو گذاشته

دستور پخت میت بال سوئدی خوشمزه:

اموزش اشپزی و طرز تهیه میت بال سوئدی با روش آسان:

غذای سوئدی خوشمزه ما کوفته قلقلی هست که کنار پوره سیب زمینی و سس کرنبری سِرو میشه و من میخوام نسخه اصلی این رسپی رو که خود ایکیا دستورش رو گذاشته براتون بذارم. البته من کنار مش پوتیتو سرو کردم و چون سس کرنبری اینجا پیدا نکردم. کنارش مربای کرنبری گذاشتم ولی شما میتونید مربا رو کلا حذف کنید چون خیلی سلیقه ایه

برای درست کردن این کوفته های خوشمزه من پونصد گرم گوشت چرخ کرده گوساله رو ( تو رسپی اصلی یک سوم مقدار این گوشت رو گوشت خوک تشکیل میده و بقیه شو گوشت گوساله ) داخل کاسه ریختم. بهش یه دونه پیاز متوسط رنده شده، یه حبه سیر رنده شده، یه دونه تخم مرغ، دو قاشق پر پودر نون یا آردسوخاری، پنج قاشق غذاخوری شیر و نمک و فلفل سیاه اضافه کردم و خوب ورز دادم و کوفته هایی اندازه یک مشت بسته درست کردم و یک ساعت داخل یخچال گذاشتم و بعد با حرارت متوسط کوفته ها رو حسابی سرخ کردن و گذاشتم کنار، بعد رفتم سراغ درست کردن سُس میت بال

طرز تهیه سس میتبال:



قابلمه رو روی حرارت گذاشته، دو قاشق غذاخوری کره رو داخلش آب کنید و بهش دو قاشق غذاخوری آرد سفید اضافه کنید. بعد داخل یه ظرف دیگه یک لیوان عصاره گوشت یا سبزیجات رو با نصف لیوان خامه مخلوط کنید. اول این ترکیب رو روی حرارت گرم کنید و بعد کم کم به مخلوط آرد و کره اضافه کنید تا سس شما گلوله گلوله نشه. به کمک ویسک روی حرارت مدام هم بزنید و بعد به این ترکیب دو ق غ سس سویا و یک ق غ سس خردل اضافه کرده و یه کوچولو اجازه بدید غلیظ بشه در حدود پنج شش دقیقه و بعد بریزید روی میت بال هاتون و یا جدا کنار کوفته ها سِرو کنید ( سس هرچی بمونه سفت تر میشه، پس زیاد بهش حرارت ندید) ⁣


این از میت بال، حالا میریم سراغ مش پوتیتو

سه تا سیب زمینی متوسط رو با پوست بذارید بپزه و وقتی پخت پوستش رو جدا کنید و همونطور داغ با گوشکوب حسابی لِه کنید و بعد بذاریدش داخل یه قابلمه روی حرارت و بهش صد گرم کره اضافه کرده و هم بزنید و بعد یک لیوان شیر پرچرب رو کم کم اضافه کرده تا یه حالت دنبه مانند پیدا کنه و در آخر نمک و فلفل سیاه بهش اضافه کرده و کنار میت بال ها سرو کنید و یه کمی هم جعفری برای تزیین روش خرد کنید، خیلی خوشمزه ست

خروج از نسخه موبایل