نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه کنتاکی رژیمی : دستور پخت غذای رژیمی با روش آسان

طرز تهیه کنتاکی رژیمی

امروز آموزش یه کنتاکی رژیمی رو داریم، از اونجایی که کنتاکی خیلی پرطرفداره پس چه بهتر که سالم تر خورده شه و باور کنید که چیزی از خوشمزگیش کم نمیکنه

دستور پخت و طرز تهیه کنتاکی رژیمی خوشمزه:

امروز آموزش یه کنتاکی رژیمی رو داریم، از اونجایی که کنتاکی خیلی پرطرفداره پس چه بهتر که سالم تر خورده شه و باور کنید که چیزی از خوشمزگیش کم نمیکنه

مواد لازم:

اموزش اشپزی و طرز تهیه کنتاکی رژیمی با روش آسان:

ابتدا تخم مرغ رو خوب بهم می زنیم و با ماست و نمک و فلفل سیاه و پودر پیاز مخلوط کرده و مرغ ها رو داخل این مواد ریخته ( پوست مرغ رو بکنید ) و دو ساعت داخل یخچال قرار میدیم. بعد از این مدت بیرون آورده، حالا بیسکوییت های ترد رو خرد میکنیم . با پودر سیر مخلوطش میکنیم ولی نیاز نیست خیلی هم له بشه. بعد از این مرحله مرغ ها رو یکی یکی داخل ترکیب بیسکوییت و پودر سیر میغلتونیم .( قبل از این مرحله دو سه تا شکاف روی مرغ هاتون بدید تا بهتر مغز پخت بشه . بعد داخل پودر بزنید .به جای رون میتونید از سینه یا بال و کتف هم استفاده کنید )

حالا داخل سینی فر که زیرش کاغذ روغنی انداختیم قرار می‌دیم . در آخر به کمک برس یه کوچولو روغن زیتون روی مرغ ها می‌زنیم تا در آخر مرغ خوشرنگ تری داشته باشیم . بعد طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم قرار داده تا حسابی داخل مرغ ها مغز پخت و روش کرانچی بشه.


برای یه سیب زمینی خوشمزه تنوری،بهتره پوست سیب زمینی رو کاملا بشورید و بعد برش بزنید. ولی اگه نخواستید میتونید پوستش رو بگیرید، بهش نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا و یه کوچولو روغن زیتون بزنید و حسابی مخلوط کنید و بعد داخل فر صد و هشتاد درجه طبقه وسط به مدت نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه بذارید تا حسابی برشته و مغز پخت بشه و از طعم بی نظیرش لذت ببرید..⁣

خروج از نسخه موبایل