نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه سوپ جو و شیر و خامه : آموزش آشپزی غذای خانگی

طرز تهیه سوپ جو

برای هر نفر یک پیاله کوچک سر خالی (برای اینکه سوپ باید غلیظ باشد 2 تا 3 پیاله نیز اضافه تر می ریزیم)

دستور پخت و طرز تهیه سوپ جو خونگی:

مواد لازم:
دستور دستنویس مهام
آب مرغ یا قلم به اندازه کافی
گوشت پخته شده گردن مرغ (فقط با آب و پیاز و مقدار خیلی کم زردچوبه پخته شود)
جو پوست کنده : برای هر نفر یک پیاله کوچک سر خالی (برای اینکه سوپ باید غلیظ باشد 2 تا 3 پیاله نیز اضافه تر می ریزیم)
هویج برای هر دو نفر یک عدد کوچک
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
شیر برای هر نفر یک سوم لیوان
خامه و جعفری برای تزیین و آبلیمو به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ جو و شیر:


ابتدا جو را کاملا میپزیم. هر چه بیشتر پخته شود لعاب بیشتری پیدا می کند و بهتر میشود. سپس در ظرف دیگری هویج رنده شده را با مقدار خیلی کم نمک میگزاریم تا پخته شود. (به خاطر اینکه شیرینی هویج گرفته شود.)
آب مرغ و جو پخته شده و گوشت گردن پخته شده را با هم مخلوط میکنیم. دقت کنید که این سوپ باید غلیظ باشد.بعد از اینکه یه کم جا افتاد شیر را اضافه میکنیم. نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار خیلی کم و آبلیمو را اضافه میکنیم. در آخر و در قبل از سرو کردن مقدار کمی از سوپ را در یک ظرف جدا ریخته و خامه را با آن مخلوط میکنیم و سپس با تمام سوپ مخلوط کرده و در ظرف دلخواه سرو میکنیم.

خروج از نسخه موبایل