نماد سایت دریای شرق

رول تست سوخاری : طرز تهیه فست فود با روش آسان

رول تست سوخاری

دستور پخت رول تست سوخاری خونگی:

اموزش اشپزی و طرز تهیه رول تست سوخاری با روش اسان:

اول مواد گوشتی رو آماده میکنیم، پیاز رو با زردچوبه تفت میدیم و وقتی سبک شد گوشت رو اضافه میکنیم و رنگش که تغییر کرد، فلفل دلمه ای و قارچ خرد شده رو اضافه کرده و اجازه میدیم آبش کشیده بشه و کمی سرخ شه، بعد ادویه ها رو اضافه کرده و زیر گاز رو خاموش میکنیم.


نون های تست رو ( حتما تازه و نرم باشه ) دورگیری میکنیم، بعد با کمک وردنه از هر دو طرف بازش میکنیم و یه قاشق از مواد رو میریزیم و روش هم کمی پنیر پیتزا یا موتزارلا میریزیم، بعد یه طرف نون رو به کمک برس خیس میکنیم (آب اینجا برامون مثل چسب عمل میکنه ) حالا نون رو رول کرده و به هم میچسبونیم، بعد هم دو طرف نون رو فقط یه لحظه داخل آب میزنیم و در میاریم ( برای اینکه دو طرف حسابی بچسبه و موقع سرخ شدن وانره، میتونید با برس دو طرفش رو خیس کنید و با کمک دست بهش فرم بدید که کامل بسته بشه دو طرفش )

حالا اول داخل آرد سفید بعد داخل زرده تخم مرغ و در آخر داخل پودر سوخاری میزنیم ( بهتره از پودر سوخاری پانکو استفاده کنید یا پودرهایی که رنگشون سفید نیست چون اونطوری خیلی رول سوخاری خوشرنگ تری خواهید داشت ولی نداشتید هم مهم نیست، من خودم از پودر سوخاری معمولی استفاده کردم ) حالا داخل روغن با حرارت ملایم سرخ کنید تا دو طرفش برشته شه و با سس کچاپ نوش جان کنید


به جای مواد گوشتی میتونید از ترکیب ژامبون و پنیر ورقه ای استفاده کنید که اون هم راحت تره هم خیلی خوشمزه.⁣

خروج از نسخه موبایل