نماد سایت دریای شرق

حلوا کاسه ای : طرز تهیه دسر سنتی ایرانی + نکات کلیدی

حلوا کاسه ای

ابتدا آرد گندم و برنج رو با هم ۱۰ دقیقه بو‌ میدیم درحدی که بوی خامی گرفته شه نباید تغییر رنگ بده، بعد روغن مایع رو به اندازه ای که خمیرمون مثل ماست روان بشه اضافه

رسپی حلوا کاسه ای خوشمزه و سنتی :

مواد لازم:

اموزش درست کردن و طرز تهیه دسر حلوا کاسه ای با روش آسان:

ابتدا آرد گندم و برنج رو با هم ۱۰ دقیقه بو‌ میدیم درحدی که بوی خامی گرفته شه نباید تغییر رنگ بده، بعد روغن مایع رو به اندازه ای که خمیرمون مثل ماست روان بشه اضافه میکنیم، نصف کره روهم اضافه میکنیم و مداوم هم میزنیم. توی یک قابلمه دیگه شهد رو درست میکنیم:


شکر و آب رو در قابلمه میریزیم میزاریم بجوشه، به هیچ عنوان اول هل و گلاب و زعفران به شربت نمیزنیم. آخر کار اونا رو اضافه میکنیم. بعد اینکه خمیر حلوا آماده شد حرارتو خاموش میکنیم. شربتو آروم آروم اضافه میکنیم و هم میزنیم. بعد که شربتو دادیم و حالت کشدار شد اون زمان هل و گلاب و زعفران رو اضافه میکنیم همراه بقیه کره چون کره در اخر کار به براق شدن حلوا کمک میکنه. اگر حلوا خیلی سفت بود شربت اضافه میکنیم اگر شل بود روی حرارت ملایم به مدت ۵ دقیقه میگذاریم تا خودش رو بگیره. میتونید توی قیف بریزید فرم بدید یا توی دیس بریزید با پشت قاشقی که سلفون کشیدید فرم بدید. این حلوا یکی از خوشمزه ترین حلواهاست. امیدوارم درست کنید و دوست داشته باشید.


نکات مهم :


اولین چیزی که در مورد حلوا باید بهتون بگم اینه که آردها با هم فرق میکنه، بعضی از آردها زیاد ری میکنه و باعث میشه حلواتون خشک بشه پس همیشه شربت اضافه دم دستتون داشته باشید که اگر تمام شربتو ریختید و دیدید حلواتون خشک و سفت شده شربت اضافه بریزید تا از سفتی در بیاد.


نکته دوم برای کسایی که اولین بار هر چیزی رو درست میکنین مقدار کم درست کنین مثلا بجای لیوان از فنجون برای پیمانه تون استفاده کنین و همه چیز رو طبق همون فنجون اندازه بگیرین که توی دستتون بیاد که بعد خواستین مقدار زیاد درست کنین مشکلی پیش نیاد
امیدوارم این حلوا رو درست کنید و دوست داشته باشید.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل