نماد سایت دریای شرق

بوقلمون شکم پر : طرز تهیه غذای خوشمزه و مجلسی

بوقلمون شکم پر

بوقلمون رو خوب بشورید وکاملا با دستمال خشک کنید تا هیچ رطوبتی نداشته باشه. بعد برای مرینیت اگه بوقلمون شما هم مثل من وزنش تا چهار کیلو هست :

دستور پخت بوقلمون شکم پر مجلسی:

اموزش اشپزی و طرز تهیه بوقلمون شکم پر با روش آسان:

بوقلمون رو خوب بشورید وکاملا با دستمال خشک کنید تا هیچ رطوبتی نداشته باشه. بعد برای مرینیت اگه بوقلمون شما هم مثل من وزنش تا چهار کیلو هست :

دویست گرم کره رو به دمای محیط برسونید. چهار حبه سیر رو داخلش رنده کنید. برگ تازه آویشن یا رزماری رو هم داخلش بریزید. همراه با نمک و فلفل سیاه، لیمو ترش رو اول پوستش رو داخل این مواد رنده کنید و بعد آب اون رو بگیرید و با بقیه مواد مخلوط کنید..⁣

دستتون رو ببرید زیر پوست سینه و گردن رو باز کنید و زیر پوست و بعد روی پوست رو کامل با این مواد کاور کنید. بعد بنا به ذائقه نمک و فلفل به داخل و بیرونش بزنید..⁣

حالا یه پیاز رو خرد کنید، سرخ کنید و بهش آلو و گردو و زرشک اضافه کنید. همراه با نمک و فلفل و پاپریکا و پودر سیر و این مواد رو داخل شکم بوقلمون بریزید و بعد دست و پاش رو محکم ببندید تا فرار نکنه. ( البته ما نبستیم چون مامان خانم اعتقادی به بستن نداره کلا )⁣

یه ظرف مناسب فر انتخاب میکنیم ،کف اون رو چرب میکنیم و بوقلمون رو داخلش میذاریم و دورش یه هویج و یه پیاز و یه برگ کرفس رو که خرد کردیم میچینیم و روش رو فویل میذاریم و داخل فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کردیم قرارمیدیم..⁣

هر یک کیلو بوقلمون حدود یک ساعت زمان پخت میخواد. پس با این وزن، بوقلمون ما چهار ساعت زمان می‌بره برای پختِ کامل. تو این مدت، هر یک ساعت از داخل فر در میاریم و از عصاره ای که کف ظرف تشکیل شده قاشق قاشق برمی‌داریم و روی همه قسمت های بوقلمون میریزیم. بعد از سه ساعت که در آوردیم برای یک ساعت آخر بدون فویل میذاریم و اینکه مقداری زعفرون آب کرده رو هم با کمک برس روی بوقلمون میکشیم( یک ساعت آخر رو تند چک می‌کنیم تا حدی که روش حسابی برشته بشه)⁣

عصاره ای که درست شده ته ظرف رو همراه با هویج و پیاز و کرفسی که مونده، داخل قابلمه روی حرارت بذارید، بهش دو قاشق آرد سفید و یه قاشق آب لیمو اضافه کنید و یه کم که رو حرارت غلیظ شد با گوشتکوب بکوبید و از صافی رد کنید و این سس لذیذ رو کنارش سرو کنید

خروج از نسخه موبایل